Cykeltøj fra Kina

cykeltøjkina

I løbet af de seneste år er det blevet meget populært at købe cykeltøj fra Kina og andre asiatiske lande grundet den meget lave pris. Men er kvaliteten altid god, og kan du stole på, at leverandøren sender dine varer? Og hvad med størrelsen på tøjet?

I denne artikel har vi sat fokus på cykeltøj fra Kina og andre asiatiske lande. Du kan med fordel læse med her, hvis du selv overvejer at købe billigt cykeltøj fra Østen, men er i tvivl om faktorer såsom kvalitet, levering, størrelse osv.

Fordele ved ”Kina-cykeltøj”

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er uhyre billigt at købe cykeltøj fra Kina. For ganske få penge – typisk et par hundrede kroner – kan du få et komplet sæt, hvilet er yderst billigt, når du sammenligner med andre europæiske forhandlere.

Udover at prisen er presset helt i bund, så er det også en klar fordel, at tøjet faktisk besidder en ganske okay kvalitet taget den lave pris i betragtning. Puden i cykelshortsene er typisk en standardpude, hvilket sikrer dig en fin komfort, når du sidder på sadlen.

Kvaliteten er selvfølgelig ikke verdens bedste

Selvom kvaliteten af cykeltøjet fra Kina bliver betegnet som OK, så er den selvfølgelig ikke verdensklasse. Derfor bør du vide, at hvis du er på jagt efter et kvalitetsfyldt sæt, så er det bedre at investere et par tusind kroner ekstra i cykeltøj.

Hvis du for eksempel er på jagt efter et sæt cykeltøj til konkurrence eller til et højere motionsplan, så anbefaler vi, at du ikke vælger kinatøjet. Hvis du derimod ikke cykler så tit og gerne vil have et solidt sæt tøj til din træning, så er cykeltøj fra Asien meget oplagt.

Hvad med størrelserne?

Langt de fleste forhandlere og producenter i Asien sælger og laver cykeltøjet i Europa-størrelser, hvorfor du blot skal vælge en S, M, L, XL osv. som du plejer at gøre. For at være på den sikre side, så anbefales det, at du får tjekket information om størrelserne på forhandlerens hjemmeside.

Gode muligheder for at ligne profferne

Langt det meste cykeltøj, der bliver produceret i Asien, er billige kopier af det de professionelle cykelhold cykler med. Det vil sige, at du har rigtig gode muligheder for at finde et sæt af for eksempel Saxo Tinkoff og de mange andre pro teams.

Forhandlere af cykeltøj fra Kina og resten af Asien

Vi bag Cykelskolen.dk har valgt at anbefale følgende tre forhandlere. Det er de tre forhandlere vi har haft størst succes med. Hvis du kender til andre gode steder at købe cykeltøj fra Kina, så hører vi gerne fra dig.

  • Ebay.com
  • Alibaba.com
  • Aliexpress.com

Kan du stole på de asiatiske forhandlere?

Når du handler tøj fra Kina og det resterende Asien, så er der selvfølgelig altid en vis risiko for, at forhandleren er en snyder. Dog er de forhandlere som vi netop har nævnt i forrige afsnit ganske troværdige at handle cykeltøj igennem.

Vi bag Cykelskolen.dk har bl.a. brugt Ebay.com, Alibaba.com og Aliexpress, når vi har bestilt cykeltøj, og vi har endnu ikke oplevet nogen former for problemer. I øvrigt har vi faktisk fået en producent til at producere et bestemt sæt MAPEI, hvilket må siges at være en ganske god service, når der kun var tale om to sæt, der skulle laves.

Betaling

Betalingen foregår typisk via PayPal, hvilket beskytter dig som forbruger 100%. Derfor skal du ikke frygte at blive snydt, da PayPal “overgiver” pengene til producenten, når varerne er sendt.

Er der told på cykeltøjet?

Ja der er told på cykeltøjet, hvis du køber for over et bestemt beløb. Hvis du er i tvivl om der er told på dine varer, så henviser vi til følgende værktøj:

Har du spørgsmål? Spørg løs!

Hvis der er noget i artiklen du gerne vil have uddybet, så er du mere end velkommen til at bruge kommentarfeltet herunder.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send