Om Cykelskolen.dk

Cykelskolen.dkHer på Cykelskolen.dk kan du finde en masse guides, anmeldelser, tests, nyheder og andet relevant information, der omhandler cykling. Denne hjemmeside har til formål at være din foretrukne guide inden for cykling og cykeludstyr.

Hvad end du er cyklist eller motionist, så kan denne hjemmeside være dig meget behjælpelig. Du kan bl.a. lære: Hvordan du justerer dine gear, hvordan du lapper din cykel og hvordan du vælger det helt rigtige cykeltøj.

Vi ved af erfaring, hvor svært det kan være at finde hoved og hale i cykelverdenen. Derfor er denne hjemmeside især henvendt til nybegynderen, der gerne vil have en fantastisk start på cykellivet.

Kort sagt: Her på Cykelskolen.dk kan du lære alt om din cykel og dertilhørende udstyr og vores mål er at gøre dit cykelliv bedre.

Tak for dit besøg her på siden!

 

Disclaimer

Der er altid en vis risiko forbundet med at arbejde og reparere på sin cykel. Derfor har vi været nødsaget til at udarbejde følgende disclaimer, så alle er indforstået med brugen af denne hjemmeside:

Alt indhold på denne side er først og fremmest lavet for at kunne hjælpe dig. Vi har udarbejdet de forskellige guides, så de er lette at følge og samtidig læner sig tæt op af, hvad en professionel cykelmekaniker ville have gjort. Cykelskolen.dk fralægger sig et hvert ansvar, hvis der mod forventning skulle ske skader på din cykel i forbindelse med, at du har fulgt en eller flere af vores anvisninger i guides, vejledninger osv.


Der er ingen kommentarer - endnu.

Send