Sådan laver du det perfekte træningsrum

fitnesscenter

Her på Cykelskolen.dk har vi fået en mail fra en læser, der gerne vil vide, hvordan det perfekte træningsrum ser ud og ikke mindst hvordan det kan laves. Dette spørgsmål vil vi mægtig gerne svare på. Derfor denne artikel.

Lej en pavillon eller byg et ekstra rum til huset/garagen

Hvis du virkelig vil gå all in på at skabe et super fedt træningsrum, så kan du med fordel leje en pavillon eller bygge en lille tilbygning til huset. Fordelen ved pavillonen er, at du hurtigt kan skille dig af med den igen. Fordelen ved tilbygningen er, at det gør rummet ekstra lækkert at træne i.

Forestil dig et rum på 20-25 kvadratmeter som ikke skal bruges til andet end træning. Hvilken fantastisk vintertræningsperiode du kan få med hometrainer, udstrækning, styrkeøvelser og meget mere.

Hvis du på et tidspunkt får brug for en eller anden form for materiel til byggeriet af dit nye fitnessrum, så tag et kig på http://pitzner.dk/. De udlejer nemlig en masse material, der med garanti kan hjælpe dig med et bedre byggeri.

Rummet skal være nemt at ventilere

Det er uhyre vigtigt, at rummet er nemt at ventilere. Som cykelrytter sveder du typisk meget, hvorfor der skal være nem adgang til frisk luft og ventilering af den gamle. Til det formål kan du lave dig et ventilationsanlæg ligesom fra spinningslokalet. Alternativt kan du åbne et vindue og stille en mobil blæser op.

Løbebånd, hometrainer, vægte, udstrækningsområde og meget mere

Rummet skal selvfølgelig indeholde en masse træningsudstyr. Som cykelrytter er det værd at gå efter følgende træningsredskaber:

  • Løbebånd
  • Hometrainer
  • Vægte
  • Udstrækningsområde (yoga måtte)
  • Foam roaller
  • Elastikker

Find motionsudstyr hos http://sagatrim.dk/.

Hæng gerne et par højttalere op og ikke mindst et stort spejl

Du træner altid lige lidt hårdere og bedre, hvis der er musik på anlægget. Derfor kan du med fordel hænge et par højttalere op. Derudover er det også at foretrække at hænge et spejl op. Spejlet er især god at have i forbindelse med strækkeøvelser, så du kan se om du gør det rigtigt. Derudover kan det også være motiverende at se sig selv svede, når du giver den gas på din hometrainer.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send