Cykel værktøjssæt du bør købe

Værktøjssæt Park Tool AK-2 Proffesionel kit med 40 dele

Hvad enten din egen, konens eller juniors cykel er lige så gammel som svigermor eller spritny, så kan der altid gå et eller andet galt med den.

Du har formentlig det nødvendige værktøj til at hæve og sænke sadlen, montere reflekser eller pumpe cyklen. Men der kan gå meget andet galt med en cykel, der bliver brugt ofte og flittigt – og derfor kan det være nødvendigt med mere forskelligt og professionelt værktøj.

Hvis du selv ønsker at kunne klare de mere krævende opgaver, så du slipper for dyre regninger hos cykelmekanikeren, så anbefaler vi et decideret cykel værktøjssæt. Et cykel værktøjssæt indeholder alle de nødvendige dele, du måtte få brug for, når jernhesten skal justeres, repareres eller blot vedligeholdes.

Herunder ser du vores bud på 4 gode cykel værktøjssæt i hver sin prisklasse:

Værktøjssæt Park Tool AK-2 Professionel kit med 40 dele

cykel værktøjssætVi starter listen ud med slagkraftig fætter fra USA – nemlig dette omfattende værktøjssæt fra amerikanske Park Tool. Park Tool er verdenskendt og ikke mindst anerkendt af utallige fagfolk for deres kvalitetsværktøj, som holder i mange år selv ved gentagne daglige anvendelser.

Park Tool har i mere end 50 år udviklet værktøj specifikt til cykler, og her ser du resultatet af de mange års hårde arbejde. Park Tool AK-2 Professionel kit cykel værktøjssæt indeholder hele 40 dele, så du altid har det nødvendige stykke værktøj ved hånden uanset opgavens type eller omfang.

I værktøjssættet finder du blandt meget andet trykluftsmåler, kædemåler, aftrækkere, wire og kabelsaks, kædeadskiller, lappesæt m.v.

Kan købes hos Cykelpartner.dk

Topnøglesæt Würth 1/4″ og 1/2″ med 56 dele

Topnøglesæt Würth 1:4%22 og 1:2%22 med 56 deleNæste bud på listen er dette lækre topnøglesæt fra Würth. Sættet indeholder alt, hvad du måtte for brug for inden for topnøgleverden, når du reparerer og vedligeholder familiens cykler.

Topnøglerne og de tilhørende dele i dette Würth topnøglesæt er af højeste kvalitet, og er garanteret at holde langt ud i fremtiden. Dette sikrer, at du med garanti kan stole trygt på dit værktøj – og hvis opgaven mod forventning skulle mislykkedes, ja så er det i det mindste ikke værktøjets skyld.

Sættet indeholder hele 56 dele, og de er fordelt i form af bl.a. skraldenøgle, forlængere, kardanled og kantede toppe til både 1/4″- og 1/2″-størrelser.

Derudover indeholder topnøglesættet 15 forskellige bits, en bitsholder samt en 1/4″ skruetrækker, der kan anvendes til toppe såvel som bits.

Kan købes hos Cykelpartner.dk

Værktøjssæt Park Tool SK-1 med 15 dele

Værktøjssæt Park Tool SK-1 til hjemmeværkstedet med 15 deleVi cykler et smut tilbage til amerikanske Park Tool. Denne gang får du et cykel værktøjssæt med en anelse færre dele, men stadig i samme solide og langtidsholdbare kvalitet.

Park Tool har udviklet dette SK-1 værktøjssæt med 15 dele, som egner sig godt til entusiasten i hjemmeværkstedet.

Alle delene kommer samlet i en handy værktøjskasse i hård plast, som er nem og hurtig at transportere med rundt – f.eks. på længere cykelture eller –ferier med familien.

Værktøjssættet indeholder blandt meget andet Unbrako nøglesæt, konus nøgler, kædeadskiller, lappegrej, pedalnøgle, rensebørste m.v.

Kan købes hos Cykelpartner.dk

Cykelværktøj Sæt med 32 dele

Cykelværktøj Sæt med 32 deleHvis du er på udkig efter et cykel værktøjssæt i den lavere prisklasse, så er du havnet det rette sted. Vi slutter nemlig vores liste af med dette smarte og effektive værktøjssæt fra Point, der har præsteret at udvikle en række gode værktøjer til en billig pris.

Sættet indeholder 32 dele, og de kommer alle sammen i en lille sammenfoldelig værktøjskasse. Dette cykel værktøjssæt egner sig specielt godt til hjemmemekanikeren på begynderniveau, der ønsker at komme i gang med at rode lidt ekstra med familiens cykler i kælderen eller garagen.

Men sættet er ikke kun for begyndere, da det indeholder en lang række værktøjer, som fagfolkene også anvender i dagligdagen, heriblandt kædeadskiller, pedalnøgle, nippelnøgle, aftrækkere, toppehåndtag, styrfittingsnøgle m.v.

Kan købes hos Cykelpartner.dkDer er ingen kommentarer - endnu.

Send