Cykelbriller til MTB – Vælg Oakley!

OAKLEY JAWBREAKER MTB SOLBRILLER MATTE BLACK W: PRIZM ROAD

Er du på udkig efter et par cykelbriller til MTB, men er i tvivl om, hvilket mærke du bør vælge? Bare rolig. Vi har svaret: Du bør vælge Oakley!

Se udvalg af Oakley cykelbriller til MTB hos Blacksnow.dk

Oakley is the best

Hvis du spørger os fra Cykelskolen.dk, så synes vi uden tvivl, at Oakley laver de bedste cykelbriller til MTB, landevej, cykelcross osv. Mærket har været en fast bestanddel af professionel cykling i årtier – og det er der en god grund til: De laver nemlig cykelbriller af en høj klasse!

Hvorfor er Oakley cykelbriller så gode?

Du kan læse vores test af Oakley cykelbriller længere nede på siden, så vil du forstå, hvorfor dette mærke er så godt som det er. Du kan også se nedenstående video og få en god fornemmelse af, hvordan cykelbrillerne fra Oakley bliver produceret. Det vil helt sikkert også overbevise dig om kvaliteten.

Udvalgte Oakley cykelbriller til MTB

Herunder har vi fundet tre af de mest populære cykelbriller til MTB fra Oakley. Tag et nærmere kig på dem og find ud af, hvilke som passer bedst til dig og din mountainbike.

Oakley EVZero Range

Oakley EVZero Range er en topbrille til MTB. Det ”frameless” design gør brillen super simpel designmæssigt. Derudover er ”frameless”-designet også med til at gøre cykelbrillen til en af de letteste du kan få lige nu. Der er tale om en High Definition Optics linse, der giver dine øjne 100% UV-beskyttelse… Læs mere om EVZero Range.


Oakley Radar EV Path Uranium

Denne cykelbrille er med stor sandsynlighed den mest populære blandt cykelryttere – professionelle såvel som amatører. Her får du en topklasse cykelbrille til MTB, der er udstyret med Prizm Road linse. Linsen giver dig et sublimt udsyn samtidig med, at den beskytter dig på en optimal måde… Læs mere om Radar EV Path Uranium.


Oakley Jawbreaker

Denne cykelbrille er uden tvivl vores favorit her på Cykelskolen.dk (læs vores test af brillen længere nede på siden). Her får du en cykelbrille til MTB med et ekstra stort synsfelt. Der er tale om de populære Prizm Road linser, der giver dig 100% UV-beskyttelse samtidig med, at de giver dig et skarpt udsyn – også når det regner og er overskyet… Læs mere om Jawbreaker.


Test af MTB cykelbriller: Oakley Jawbreaker Prizm

Her på Cykelskolen.dk har vi kørt med Oakley cykelbriller – nærmere bestemt Jawbreaker Prizm – det sidste års tid. Og vi er bestemt ikke blevet skuffet. Det skal lige siges, at cykelbrillerne fra Oakley er blevet testet på landevejen OG MTB.

For det første er cykelbrillerne store, hvilket er en klar fordel, da det giver et større synsfelt. De store glas betyder også, at dine øjne er beskyttet i et større område end ellers – og det kommer dig især til gode, når du cykler mountainbike, hvor sten, grus, mudder, grene og lignende tit og ofte hvirvler op i dit hoved.

God komfort

Ud over de store glas, så er cykelbrillerne fra Oakley et par briller, der sidder godt på hovedet. Når du tager dem på, så føler du virkelig, at brillerne bliver siddende, hvilket er en stor fordel, hvis du spørger os fra Cykelskolen.dk. Du har også mulighed for at justere længden på ”stængerne”, så de passer til din hovedform. En glimrende funktion!

Lirens design

Sidst men ikke mindst fortjener designet også at blive rost. Oakley Jawbreaker Prizm består af et lirens design, der helt sikkert vil gøre dig mere stilet på cyklen – uanset om du cykler landevej eller MTB. Derudover er der mulighed for at vælge mellem et hav af farver, hvorfor du uden problemer kan finde dig et par cykelbriller, der passer perfekt til din cykel og din cykelbeklædning.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send