Kombiner cykling med svømning: triatlon

Der er mange grunde til at cykle. Det er helt sikkert, og det er at det er sundt at komme ud og bevæge sig. Mange gør det også for sporten. Det er god motion, og man kan cykle både alene og sammen med andre. Men det kan også være, at du er et sted hvor du er klar på, at der skal ske noget mere. Hvis det er tilfældet, så er triatlon måske lige noget for dig.

Træn på flere forskellige måder

Hvis du er kørt lidt fast i cykling, kan du måske prøve at udfordre dig selv lidt. Kombiner cykling med svømning og løb, og træn dig selv op til et triatlon. Hvis du er rutineret på en cykel, vil det sikkert være en spændende udfordring for dig. Det kan dog godt lyde lidt uoverskueligt, hvis du ikke er vant til at svømme eller løbe. Men hvis du blot får fat i det simple udstyr som en svømmevest og et par gode løbesko, er du godt på vej.

Det vil give dig en god udfordring, og der vil hele tiden være noget at arbejde frem imod. Det vil også give bedre selvtillid hver gang man sætter sig et delmål og når det.

Tag på aktiv ferie

At du træner op til et triatlon behøver bestemt ikke at stå i vejen for at komme en tur sydpå. Tag træningen med dig og udfordr dig selv under varmere himmelstrøg. Det vil give lidt forandring i træningen. Hvor vil det være lækkert at kunne stå op om morgenen, mens solen er ved at stå op, og tage ud på en tur. Det vil helt sikkert også være en god måde at holde sine børn beskæftiget, ved at lade dem komme med ud og træne.

Det kan selvfølgelig ikke blive en ligeså intens træning, når familien er med. Men så kan børnene måske lære at svømme, når du alligevel skal bruge tid i vandet. Der vil det være en god idé at investere i en svømmevest, for deres sikkerhed er i højeste prioritet. At træne op til et triatlon behøver bestemt ikke tage tid fra familien.

 Der er ingen kommentarer - endnu.

Send