MTB hjelm og andet udstyr der er vigtigt inden du begynder til MTB

hjelme

MTB (en forkortelse af Mountain Biking) har igennem de seneste år virkelig taget fart i popularitet blandt unge. Det er da heller ikke så svært og forstå. Det er en sport der giver dig motion, den indebære seje stunts og tricks og du kan være ligeså nørdet omkring det som du har lyst til. Det er hvad man engang ville kalde en rigtig ”drengesport”. Selvom sport selvfølgelig ikke burde være opdelt i køn.

Det vil derfor heller ikke være den store overraskelse hvis du over at starte til MTB. Det er en sport for alle aldre (selvom det er mest populært blandt unge) og der er efterhånden mange gode MTB-baner der er skudt op rundt omkring i Danmark.

Men inden du starter til MTB er der dog lige nogle meget nødvendige ting du er nødt til at investere i. Du får et fuldt overblik over dette i denne artikel.

Du kommer ikke langt uden en cykel

At starte til MTB uden en cykel, er lidt som at starte til kapsejlads uden en båd. Det kommer man ikke særlig langt med, og det er en rimelig essentiel del af sporten.

Men det er selvfølgelig ikke en hvilken som helst cykel du skal have fingrene i. Vil du gerne dyrke MTB som en sportsgren, er det en mountainbike du skal have fat på.
Du kan kende cyklen på dens karakteristiske brede hjul og det faktum at den ingen sæde har. Det er meningen du skal stå op på pedalerne når du cykler på den, da det er nødvendigt for at kunne lave de bedste stunts.

Når du køber en mountainbike er det der er vigtigst at kigge på størrelsen, så du er sikker på du får en cykel der passer dig.

Beskyt hovedet inden du hopper på cyklen

Når du dyrker MTB er det ligeså vigtigt at have en hjelm på, som det er når du sidder på en hvilken som helst anden cykel. Din hjerne er nok den vigtigste del af din krop, så den skal selvfølgelig beskyttes bedst muligt når du gør ”risikable” ting som mountainbike stunts.

Når du vælger en MTB hjelm er det derfor også vigtigt at du ikke går ned på kvalitet. En MTB hjelm er til for at beskytte dig, så kvaliteten er ikke noget der skal gås på kompromis med.

Vil du finde de bedste MTB hjelme finder du det nemt via gode anmeldelser og sammenligningssider, så du kan gøre dig det bedste køb.

Vil du føle dig ekstra beskyttet kan du altid investere i yderligere beskyttelse, såsom knæ- og albuebeskyttere eller sko med stålspidser. Man kan aldrig være for forsigtig.

Venner du kan dyrke MTB med

Det er sjældent sjovt at dyrke en hobby alene. Så har du ikke allerede nogle venner der også er interesserede i MTB, så er det ikke så svært at finde nogen som du måske tror.

Har du kikkerten rettet mod en MTB-bane du gerne vil besøge, så kan du helt sikkert finde unge der med samme hobby som dig, og det er nemt at starte en samtale op, når man allerede har noget fælles at samles om.

I dette tilfælde jeres fælles kærlighed for MTB.

Annoncørbetalt.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send