Arbejdsstand til cykel: Disse standere er et godt køb

Tacx Cycle Motion arbejdsstand

Enhver cykel kræver pleje engang imellem, hvis du vil sikre dig, at den skal holde længe. I den forbindelse kan en arbejdsstand være en rigtig god investering. Den gør det nemt for dig at fastgøre din cykel, og derved rengøre, smøre, pudse og justere. På den måde skal du ikke døje med, at cyklen tipper, skal vendes på hovedet eller lignende. Du får cyklen op i en god arbejdshøjde, hvor du kan klare alle opgaver fra.

Fordele ved en arbejdsstand

Det er vigtigt at rengøre ens cykel, hvis den fortsat skal køre godt. Den skal smøres, måske spændes til, kæden skal måske strammes lidt etc. Der er mange opgaver, fordi der er mange bevægelige dele samt mange dele af stål, som kan ruste. Derfor kan det være en god idé med en arbejdsstand, så du kan løfte cyklen op i en tilpas højde, og ordne alle opgaverne derfra. Det sparer dig både for at vende og dreje cyklen, og du får samtidig den optimale arbejdsstilling, og undgår forkerte bevægelser og bøj i ryggen.

5 gode arbejdsstande

Der findes mange forskellige modeller af arbejdsstande, der hver især er udstyret med forskellige fordele. En af landets førende webshops inden for cykeludstyr og cykelkomponenter herunder dertil arbejdsstande til cykler, er www.cykelpartner.dk. Vi har valgt at beskrive 5 gode arbejdsstande fra Cykelpartner.dk, så du kan blive klogere på nogle af produkterne fra deres store sortiment.

Arbejdsstand Point Security Plus foldbar

arbejdsstand point securityDenne Point Security Plus foldbare arbejdsstand er et godt redskab, når du skal ordne din cykel. Her får du en solid arbejdsstand i stærk aluminium, og med 4 skridsikre ben som sørger for, at cyklen er stabil hele tiden. Den kan justeres fra en højde på 114 cm. til 180 cm., og derved har du rig mulighed for at tilpasse højden efter dit behov. Dertil kan toppen justeres med 360 grader, hvilket blot er endnu en skøn hjælp.

Arbejdsstanden er nem at folde sammen, og har kun en længde på knap 1 meter, når den er pakket ned. Med en vægt på ca. 5,5 kg. er arbejdsstanden også nem at løfte og tage med sig, hvis du skal på sommerferie eller lignende.

Se prisen på Point Security Plus foldbare arbejdsstand hos Cykelpartner.dk 

Point arbejdsstand sammenklappelig med værktøjsbakke – 3 ben

sammenklappelig arbejdsstand med værktøjsbakkePoint er en kendt producent af arbejdsstande til cykler, og denne 3-benede arbejdsstand er endnu et godt bevis på, hvorfor mange foretrækker produkter fra Point. Du får en yderst solid arbejdsstand af solidt stål. Kæben til at holde fat om cyklen er gummibelagt for at skåne stel og sadelpinden. Arbejdsstanden kan justeres til højder fra 104 cm. til 170 cm., og sammen med den indbyggede værktøjsbakke er du derfor godt dækket ind med alt, hvad du skal bruge af opbevaring og får samtidig en god arbejdshøjde, når du skal ordne din cykel.

Arbejdsstanden vejer kun 5,5 kg. og er derfor nem at løfte rundt med. Max. belastningen er 20 kg., hvilket langt de fleste cykler holder sig inden for. Dertil er standen nem at slå sammen og pakke af vejen igen efter brug.

Få mere information og se pris på denne Point arbejdsstang på Cykelpartner.dk

Tacx Cycle Motion arbejdsstand

arbejdsstand til cykelTacx er en meget anerkendt producent af hometrainere samt værktøj og andet tilbehør til cykler. Derfor er denne arbejdsstand fra Tacx helt sikkert også værd at overveje. Du får en meget praktisk stander, som kan klare både racer- og mountainbikecykler (naturligvis også citybikes m.m.), og den vil gøre dine reparationer meget lettere for fremtiden. Arbejdshøjden er 80 cm., hvilket er ideelt for at kunne komme hele vejen rundt om cyklen – fra top til tå.

Arbejdsstanden er sammenklappelig, har en aftagelig værktøjsbakke og et indbygget quick release, som passer til 5 mm. Den har en vægt på 8 kg., og er udført af stål. Dertil måler den kun 58 x 80 x 25 cm., når den er foldet sammen.

Læs mere om Tacx Cycle Motion arbejdsstanden hos Cykelpartner.dk

Arbejdsstand Park Tool PCS-10 til hjemmebrug

park tool arbejdsstandEn flot arbejdsstand som gør dine reparationer og andre cykeltjek meget nemmere. Den kan tilpasses i højden fra et interval på 99 cm. til 145 cm., og har hurtigbespænding, så du nemt kan montere og afmontere din cykel fra arbejdsstanden. Der er 360 graders rotation ved toppen, så du kan tilgå alle områder på din cykel uden at skulle hæve og sænke standeren.

Arbejdsstanden kan klare belastninger på helt op til 45 kg., hvilket gør, at du kan ordne enhver cykel på denne stander – det tør vi godt garantere. Den vejer 12,5 kg. og kan nemt klappes sammen, så den ikke fylder så meget til hverdag.

Se pris på Park Tool PCS-10 arbejdsstand hos Cykelpartner.dk

Arbejdsstand BBB til hjemmebrug

bbb arbejdsstand til hjemmebrugBBB har lavet denne skønne sag af en arbejdsstand. Den er perfekt, hvis du skal gøre din cykel ren eller foretage en eller anden form for reparation og vedligeholdelse. Du får en arbejdsstand med aluminiumsramme samt tre gummiføder i bunden, så den ikke ridser gulvet. Dertil kan den justeres i højden, den har et indbygget 360 graders rotationsgreb i toppen, som gør dine opgaver meget lettere samt en bakke til værktøj og forskellige plejemider.

Arbejdsstanden vejer ca. 7 kg., og kan løfte cykler med en vægt på op til 20 kg. Du har tilmed mulighed for at skyde holderen til cyklen frem og tilbage, hvilket er en meget attraktiv egenskab. Den er også nem at pakke sammen igen efter brug, og fylder der ikke meget i garagen.

Du kan læse mere om BBB arbejdsstanden hos Cykelpartner.dkDer er ingen kommentarer - endnu.

Send