Cykelanhænger til børn: 5 anbefalede anhængere

cykelanhænger-til-børn

Elsker du at cykle til og fra arbejde, fordi den friske luft er indbydende og god for hjernen, du får rørt dig og samtidig undgår du den tætte og ikke mindst trælse morgentrafik. Det er du bestemt ikke alene om, men mange oplever desværre den hindring, at når de får børn, så skal de transporteres med bil til dagpleje og børnehave, og cyklen må pænt blive hjemme. Dog behøver det slet ikke at være sådan!

En cykelanhænger er løsningen

Hertil handler det blot om, hvor villig du er til at cykle, og samtidig om du har det rette udstyr. Cykelanhængeren er opfundet til netop dette formål – at transportere dine børn rundt til eksempelvis dagpleje og børnehave, hvor du samtidig får rørt dig på cyklen. I øvrigt er det ofte også hurtigere i den tætte morgentrafik, hvis du vælger cyklen frem for bilen, og du er ikke mindst sundere over for dig selv og miljøet, hvor du mindsker CO2 udslippet.

Princippet med en cykelanhænger

En cykelanhænger er i bund og grund det samme som en trailer for en bil. Du spænder denne efter din cykel, men i stedet for at have et ”lad”, så består en cykelanhænger ofte af én eller to stole tildækket af et beslag, hvor dit barn kan sidde sikkert og fastspændt. Så kan du cykle af sted i ro og mag, mens dit barn nyder naturomgivelserne fra cykelanhængeren frem for synet af nakkestøtterne i bilen fra barnestolen af.

5 anbefalelsesværdige produkter

Skal du på udkig efter en god cykelanhænger, så er det med at undersøge www.cykelpartner.dk’s udvalg. De har et flot og meget varieret udvalg af cykelanhængere til enhver smag, forskellige størrelser, farver og til forskellige priser.

Vi har her samlet 5 forskellige og anbefalede cykelanhængere, så du kan blive lidt klogere på nogle af deres mange modeller:

Cykeltrailer – Yepp Duo – blå

yepp duo blåYepp’s Duo cykeltrailer er en flot og solid cykelanhænger i en blå farve, som har plads til 2 børn med en max. belastning på samlet 42 kg. Sidehøjden er 105 cm og bredden lyder på 65 cm., hvilket giver masser af plads til børnene, hvad enten der sidder et eller to børn i den. Denne cykelanhænger er designet til børn i 1-6 års alderen, hvor barnet selv skal kunne sidde stabilt fast, hvis ikke der er sat et babysæde i kabinen.

En smart funktion ved denne anhænger er, at der er mulighed for at anvende cykelanhængeren som klap- og joggervogn, hvis du blot monterer det medfølgende fronthjul.

Læs meget mere om Yepp Duo og se pris på www.cykelpartner.dk.

Cykeltrailer – Yepp Duo – orange

yepp duo orange cykelanhængerYepp er kendt for at fremstille mange forskellige cykeltrailere i høj kvalitet, og det samme er tilfældet med denne flotte Yepp Duo i orange. Her får du en cykeltrailer med plads til 2 børn i alderen 1-6 år, som kan holde til en belastning på samlet 42 kg. Cykeltrailerens kabine er 105 cm. høj og 65 cm. bred, hvorfor der er god plads i denne til to børn også.

Denne cykeltrailer er fremstillet af lækre materialer, og har en lang levetid, hvorfor du med fordel kan benytte den i mange år. Der er indbygget parkeringsbremse, og det er derfor sikkert at cykle samt anvende den som jogger også ved blot at montere det aftagelige forhjul.

Du kan læse meget mere om Yepp Duo hos www.cykelpartner.dk

Cykeltrailer – Yepp Solo – Blå

yepp solo cykeltrailerDen anerkendte producent af cykeltrailere, Yepp, har lavet en særdeles flot model i blå farve, hvor du nemt kan transportere dit barn til dagpleje og børnehave. Kabinen består af én plads til et barn i 1-6 års alderen, og kan klare en total vægt på max 24 kg. Den måler 105 cm. i bredden og 55 cm. i højden, og fordi kabinen har et flot stof med indbyggede vinduer, så er det muligt at kigge ud på den flotte natur under kørsel.

Mulighederne er mange med denne flotte cykeltrailer, hvor den hurtigt kan laves om til en jogger ved brug af det medfølgende forhjul. Dertil følger der to overtræk med (inkl. regnslag), og derfor sidder dit barn altid i tørvejr.

Læs meget mere om Yepp Solo hos www.cykelpartner.dk.

Cykelanhænger til børn – Stål ramme

cykelanhænger til børn i stålDenne Model Blue Bird 3 cykelanhænger er fremstillet i stål, og derfor vil du få en meget sikker, holdbar og ikke mindst stabil anhænger, som har plads til 2 børn i kabinen. Den kan klare en maksimal belastning på 35 kg., og da kabinen er meget rummelig, så vil der være god plads til transport af to børn samt lidt bagage, hvis dette er nødvendigt.

Sikkerhed vægtes højt med denne cykelanhænger, hvorfor stålrammen sikrer dig en stabil vogn, og samtidig er farverne i gul og blå, hvor der ligeledes er gule reflekser på både hjul og anhænger, så du altid bliver set.

Se pris på denne flotte Model Blue Bird hos Cykelpartner.dk

Cykelanhænger til børn – Winther Dolphin NE rød

cykelanhænger winther dolphinDenne flotte Winther Dolphin NE cykeltrailer i rød passer perfekt til transport af et eller to børn. På trods af at være den smalleste 2-sæders cykeltrailer i klassen, har den en hovedhøjde på 70 cm. og en bredde på knap 80 cm, hvorfor den fortsat er meget rummelig, og børnene derfor ikke vil have det trængt. Den kan holde til en maksimal belastning på 45 kg., og er udstyret med to bremser, så du ikke oplever problemer med cykelanhængeren på vejene.

Et design med stødafvisende bund sørger ligeledes for, at det bliver en yderst behagelig tur i denne cykeltrailer. Cykeltrailerens kaleche rulles op på de varme dage, mens det indbyggede insektnet fortsat sørger for at beskytte imod sol og dyr.

Læs meget mere om denne flotte cykeltrailer på www.cykelpartner.dk.

Find flere flotte cykelanhængere

Udvalget er stort, når det kommer til cykelanhængere, og skulle der ikke være én af disse ovenstående fem modeller, som virkede som den helt rette, så kan du med fordel søge videre på www.cykelpartner.dk og blive inspireret af deres flotte og store udvalg. Der er mange andre flotte modeller også, så chancen for at du finder den rigtige er stor.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send