Astral cykeltrøje

astral-cykeltrøje

Astral er notorisk kendt inden for cykelverden for deres høje kvalitet af cykeltøj og -udstyr. I denne guide har vi samlet en række gode bud på en Astral cykeltrøje, og der er noget for enhver smag.

Der er trøjer i begge ender af prisskalaen, trøjer til både damer og herrer samt trøjer til såvel udendørs som indendørs brug, vinterture og sommerture mv.

Uanset om du skal bruge en varm cykeltrøje til vinterturene i skoven eller en let og kortærmet trøje uden for mange lommer og detaljer til spinningtimerne indendørs, så finder du helt sikkert en perfekt model her på siden.

Prisen vs. kvaliteten

Pris og kvalitet hænger sammen – også når det gælder cykeltrøjer. Og selvom Astrals tøj ikke er absurd dyrt, så er det altid muligt at finde noget billigere skrammel nede i Netto. Vi tillader os at kalde de billige alternativer for skrammel, da vi kender til vigtigheden af ordentlige materialer og kvalitet, når det gælder seriøs cykling og glæden ved cykling.

Stoffet skal være åndbart og tørre hurtigt. Der skal være passende lommer på ryggen til ejendele og evt. vand. Pasformen skal passe til den pågældende form for cykling – er det MTB, spinning eller landevejskørsel?

Du finder en trøje til enhver stilart her på listen – god fornøjelse!


Astral Rolf Sørensen cykeltrøje

Astral Rolf Sørensen cykeltrøje

Vi lægger listen ud med denne lækre og kvalitetsrige Astral cykeltrøje fra deres Rolf Sørensen-serie. Tidligere professionel cykelrytter Rolf Sørensen har været meddesigner på denne trøje, hvilket også skinner igennem i design og kvalitet. Trøjen er lavet i en perfekt pasform, der passer til kroppen, når du cykler. Den er håndsyet i Italien og udstyret med lommer, gennemgående lynlås og silikonekant omkring livet.

Se pris

Astral Model 132 damecykeltrøje

Astral Model 132 damecykeltrøje

Vi går videre på listen, hvor vi finder denne flotte Astral 132 cykeltrøje til damer. Trøjen er lavet med korte ærmer og har en god pasform til såvel længere cykelture eller MTB-ture i mere kuperet skovterræn. Trøjen er udstyret med 3 lommer på ryggen og en silikonekant nederst. Trøjen har ydermere en vandtæt lomme med lynlås til mere følsomme genstande.

Se pris

Astral RS Racefit vinterjakke og cykeltrøje

Astral RS Racefit vinterjakke og cykeltrøje

Har du behov for en cykeltrøje til det kølige vinterhalvår, så er denne kombinerede vinterjakke/cykeltrøje fra Astral et godt bud. RS Racefit er lavet i lækre materialer, som holder kroppen varm og samtidig transportere sved væk, så huden kan ånde. God pasform til alle former for cykling.

Se pris

Softshell Astral Model 128 damecykeljakke

Softshell Astral Model 128 damecykeljakke

Vi bliver lidt i de kølige hjørner, hvor vi finder denne dametrøje til såvel længere cykelture som MTB-turene i al slags vejr. Softshelljakken er lavet i kvalitetsrige materialer, som sikrer en god vind- og vandafvisning og holder dig varm på de kolde vinterdage, hvor cykelturen selvfølgelig stadig skal gennemføres.

Se pris

Astral Large Model 122 cykeltrøje

Astral Large Model 122 cykeltrøje

Model 122 er en af Astrals Large-trøjer til dig, som tager cyklingen seriøst men måske fylder lidt mere end gennemsnittet. Trøjen er designet i letvægtsmaterialer og lavet i anatomisk pasform, som passer godt til kroppen under cykelturen. Jersey Large er desuden lavet i Quick Dry-materialer, som sikrer, at sved og fugt hurtigt tørrer, så du ikke bliver våd og kold under turen.

Se pris

Astral Spinning damecykeltrøje

Astral Spinning damecykeltrøje

Vi går videre til denne smarte Spinning cykeltrøje til damer. Trøjen er designet i samarbejde med Rolf Sørensen og lavet i et ultralet, tyndt og åndbart materiale, hvilket gør den uegnet til kolde udendørsture, men til gengæld helt eminent til spinning og udendørsture om sommeren. Quick Dry-stof til hurtig tørring under turen.

Se pris

Astral Spinning 2126 cykeltrøje

Astral Spinning 2126 cykeltrøje

Vi runder listen af med denne skarpe Spinning 2126 cykeltrøje fra Astral. Her er kredset om detaljen, og designet udstråler selvsikkerhed og overskud. Trøjen er lavet til spinning, da den er kortere bagpå end almindelige cykeltrøjer, da du som oftest sidder mere foroverbøjet på almindelige racercykler end på spinningcykler. Spinning 2126 trøjen er designet i Quick Dry-materiale for hurtig tørring under turen.

Se prisDer er ingen kommentarer - endnu.

Send