Cykl mod studiet og få motion og overskud

Som studerende har du aldrig fri. Aldrig rigtigt. Der er altid en opgave eller nogle lektier, der kan laves. Og hvis det ikke er det, så har du sikkert travlt med at være i skole eller arbejde med dit studiejob. Men når du er det, så kan du passende se transporttiden som din mulighed for at få noget motion og dermed mere overskud i en travl hverdag. 

 

Motion hjælper dig med at være klar på de mange opgaver og gøremål, som et liv som studerende kræver. Derfor skal du se din cykeltur til og fra din skole og dit studiejob som en god ting. 

 

Få pulsen op med cykling

Med cykling så kan du kombinere transport og motion på en genial måde. Har du bakker på din vej til studiet, så får du automatisk pulsen op. Også med en elcykel, selvom det er i mindre grad. Det er derfor oplagt at vælge cyklen frem for bilen eller andet motoriseret transport, hvis du gerne vil have mere motion ind i din hverdag som studerende. 

 

Hvis du får bare 30 minutters motion om dagen, så vil du kunne mærke det på både dit overskud og din kondi. Du vil have lettere ved at tage trapperne eller dyrke sport med dine venner, og dit overordnede energiniveau vil være bedre.

 

Det kommer dig især til gavn på dit studie, også når tingene spidser til op mod eksaminer eller andre prøver. Hvis du samtidig har et studiejob, så efterlader det ikke mange timer til overs til andre gøremål.

 

Det kan altså være svært at finde tid til at hoppe ned i fitnesscenteret i de mest travle perioder. Men med daglige cykelture får du stadig motion, og dermed varetager du din egen sundhed, mens du når alt det, som du skal. 

 

Læs mere om livet som studerende, studiejobs og mere lige her.



Der er ingen kommentarer - endnu.

Send