Få lavet en studietrøje til jeres klassetur

cykelskolen.dk – 30eren.dk – 02-11-2022

Annonce

Det kan være enormt hyggeligt, når man skal afsted på en klassetur med sine elever. Her har man nemlig muligheden for at opleve nogle sjove ting sammen, og komme lidt væk fra de vante rammer på skolen. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af denne klassetur, kan du overveje, om der skal laves studietrøjer, som kan tages med. Læs videre her for at finde ud af, hvordan dette kan gøres.

 

Find ud af, hvor trøjerne skal laves

Hvis du ønsker at få lavet nogle studietrøjer til klasseturen, er der forskellige ting, der skal findes ud af. Det er for eksempel vigtigt at finde det sted, som trøjerne skal laves og trykkes. Du kan få lavet Studietrøjer her. Når du først har styr på, hvor trøjerne skal laves, er der andre ting, der også skal findes ud af.

 

Det er blandt andet vigtigt at få styr på, hvilken størrelser, der skal bestilles. Her skal du finde ud af, hvilke størrelser elever bruges, så alle kan få en trøje, der passer, som den skal. Der er også andet, der skal overvejes, når disse studietrøjer skal designes.

 

Tryk og farve

For at kunne få lavet nogle rigtigt flotte studietrøjer, som kan bruges på klasseturen, skal du finde ud af, hvordan designet af disse skal væres. Her er det blandt andet vigtigt at overveje, hvilket tryk, der skal være på trøjerne. Det kunne være noget som skolens og klassen navn, så man kan trøjerne kan se, hvor I kommer fra.

 

Det er også vigtigt at overveje, hvilken farve jeres studietrøjer skal have. Her kan det være en god ide at spørge eleverne til råds, så de kan komme til at have lidt indflydelse på, hvordan trøjerne kommer til at se ud. På den måde kan I altså få lavet nogle flotte studietrøjer til jeres klassetur.

 Der er ingen kommentarer - endnu.

Send