Gave til cykelentusiast

gave til cykelentusiast

Leder du efter den perfekte gave til cykelentusiasten, så er du havnet det helt rette sted. Måske tænker du, at en cykel da bare er en cykel, og så længe man har en cykel og et par gode sko, så kører det bare derudaf.

Men spørger du enhver cykelentusiast, vil du hurtigt opdage, at cykelsporten rummer meget mere end det. En vaskeægte cykelrytter drømmer om alt fra den perfekte åndbare hjelm eller en god cykeljakke til en avanceret GPS-baseret cykelcomputer eller et par trådløse høretelefoner til at høre musik på turen.

Hvis du ikke selv ved en masse om cykelsporten og udstyret dertil, så frygt ej – vi hjælper dig sikkert videre, så du kan finde den helt rigtige gave.

I denne guide kommer vi vidt omkring gaveideerne, både hvad angår formål, funktionalitet og pris. Du vil dermed have gode muligheder for at finde en gave, som passer perfekt til både cykelrytterens ønsker og din pengepung.

Giro Savant Race cykelhjelm

cykelhjelm giro savant raceVi begynder toppen af listen med beskyttelse af toppen af gavemodtagerens hoved. Når du skal vælge gave til cykelrytteren, er det en god idé med en solid og åndbar cykelhjelm, så vedkommende altid kan køre sikkert og forsvarligt.

Denne Savant Race cykelhjelm er designet og udviklet af Giro, og den har gennemgået en række strenge krav til kvalitet. Dette sikrer, at hjelmen beskytter optimalt og er godkendt af EN 1078 – De Europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav.

Med denne Giro cykelhjelm får du kvalitet for pengene, og både komfort og sikkerhed er sat i højsædet. De 25 ventilationshuller og avancerede Coolmax puder sørger for, at der kommer luft til hovedbunden, og at sveden transporteres væk.

Garmin Edge cykelcomputer

garmin edge 1000Leder du efter en gave til cykelentusiasten eller den semi-professionelle rytter, vil denne Garmin Edge cykelcomputer vær et stensikkert hit i gavebunken. Den er videreudviklet fra Edge 810 og har således alle sin populære forgængers funktioner og mere til.

Med en Garmin Edge cykelcomputer kan cykelrytteren bl.a. bruge GPS i hele Europa, modtage SMSer og telefonopkald direkte på skærmen, se gear og batteriets levetid direkte på skærmen og meget mere.

Som noget ganske særligt kan rytteren bruge den avancerede Rute Roulette, som kommer med tre spændende bud på nye ruter. Ruterne er baseret på rytterens geografiske placering og ønsker til antal km, terræntype og lignende.

Garmin VIRB actionkamera

garmin virb xeHvis din gave til cykelrytteren skal bidrage til at dokumentere de flotteste og mest spændende ture, vil dette actionkamera fra Garmin være et godt bud.

Kameraet er skabt til at fange billeder og video under actionfyldte omstændigheder og i al slags vejr. Med mulighed for vindvinkel-optagelser i HD ved 1080p og 30fps kan enhver cykelentusiast forevige sine ture og oplevelser i smukke, levende billeder.

VIRB actionkamera fra Garmin kommer i en stor pakke med en masse ekstraudstyr såsom holdere, hjelmrem, selvklæbende holdere, forlængerarme, 16 GB micro SD-kort og meget andet.

BKOOL Smart Pro Hometrainer

bkool hometrainerHer får du en funktionel og smart gave til cykelentusiasten og cykelrytteren, som ønsker at træne hjemme, når vejret er for vådt og kedeligt. Med en BKOOL Smart Pro Hometrainer kan gavemodtageren montere sin cykel i stativet og cykel afsted i fuld fart, uden overhovedet at forlade huset eller lejligheden.

BKOOL Pro Trainer passer til hjulstørrelser mellem 20-29″, og kræver desuden, at cyklen har quick release-funktion. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt gavemodtagerens cykel lever op til disse krav, kan du eventuelt spørge nysgerrigt ind til cyklen uden at afsløre dine gaveintentioner.

Rytteren kan konkurrere med andre i velodrome eller køre sine egne veje på en af de 500.000 3D-ruter og videoruter, som kan ses på computer eller tablet.

Mountainbiketur i Sverige

Skal det være mere autentisk end en computer og mere nyt og spændende end de sædvanlige landeveje, så bør du overveje at give denne mountainbiketur i Sverige som gave til cykelrytteren.

Der er tale om en kombination af kursus og naturoplevelse med en varighed på to dage. Hele turen foregår i Sverige – nærmere betegnet ved smukke Hallandsåsen, der byder på utrolige naturomgivelser.

På kurset vil gavemodtageren modtage teknisk undervisning og lære, hvordan vedkommende selv lægger sine egne mountainbikeruter i fremtiden. Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i gaven inkl. lån af mountainbike.

Castelli Espresso 3 jakke

castellli espressoEn cykeljakke er altid en god idé til en gave til cykelrytteren, som elsker at køre udenfor i al slags vejr. Denne smarte og effektive Espresso 3 jakke fra Castelli er perfekt til enhver cykelentusiast, som holder af at cykle på de danske landeveje, selvom vejret presser lidt imod.

Jakken er resistent over for både vind og regn, og rytteren holder sig således tør og varm uanset vejrforholdende. Jakken er desuden designet med god ventilation, som holder kulde ude og samtidig lader huden ånde og får sveden væk.

På jakken er der både monteret effektive reflekser og små, smarte lommer til opbevaring af nærende snacks, nøgler og lignende. Sidst men ikke mindst er der syet en god og rummelig lomme til smartphones fast på jakkens front, så rytteren nemt kan lytte til musik eller besvare telefonopkald under turen.

Aftershokz Bluez 2 trådløse høretelefoner

aftershokz høretelefonerApropos musik og opkald ovenfor, bevæger vi os nu over til næste og sidste gaveidé på listen; nemlig disse lækre trådløse høretelefoner fra Aftershokz Bluez.

Høretelefonerne er lavet i et specielt design med avanceret teknologi, som gør det muligt at lytte til musik eller besvare opkald, samtidig med at rytteren nemt kan høre andre vigtige lyde rundt om sig. Det kan være lyde fra dyttende biler, andre cyklister eller fodgængere, der råber rytteren an for at advare.

Høretelefonerne kan via bluetooth kobles til gavemodtagerens smartphone, således at både opkald og musik går direkte trådløst igennem.

Høretelefonerne sikrer god komfort, stabilitet, lækker musik og sikkerhed fra andre lyde på én gang.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send