Hometrainer test – Bkool Pro 2016

bkool-pro-2016-hometrainer-test

Overvejer du at købe en hometrainer til vinteren og de regnfulde dage? I så fald kan du med fordel læse vores hometrainer test. Vi har nemlig testet en af de mest populære hjemmetrænere på markedet – Bkool Pro 2016.

Førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtrykket af hometraineren fra Bkool er overvejende godt. Den var yderst nem at pakke ud af kassen og ikke mindst at samle. Materialerne føles kvalitetsfyldte og ikke mindst solide, hvilket er en fordel, når cykel og dertilhørende rytter belaster hometraineren ved aktivitet.

Designet er meget elegant og stilfuldt, hvilket selvfølgelig ikke har nogen effekt på ydeevnen, men blot er med til at give et ekstra godt indtryk af Bkool Pro 2016.

Opsætning af cyklen forløb også ganske smertefrit. Derudover var Bkool-programmet til Mac også utrolig nemt at installere. På 10 minutter havde vi tilmeldt os onlinesystemet og var klar til at køre vores første tur. Det er i øvrigt værd at bemærke, at hele Bkool online-interfacet er meget intuitivt og lækkert sat op.

Perfekt til effektiv intervaltræning

Hvis du godt kan lide intervaltræning og effektive træningsmetoder til at forbedre din form, så er der ingen tvivl om, at dette er hometraineren for dig.

Bkool Pro 2016 lærer dig at kende

Bkools online-del er uhyre intelligent. Hvis du kobler pulsmåler og kadencemåler til din online-profil, så kan Bkool meget hurtigt lære dig at kende i forhold til den fysiske form du er i.

Det betyder, at du kan få nogle præcise og vigtige tal i forhold til planlægning af et program som får dig i dit livs bedste form.

Skræddersyede træningsplaner

I forlængelse af ovenstående er det værd at vide, at Bkool kan lave personlige træningsprogrammer til dig på baggrund af de data som hometraineren kan indsamle via puls, kadence og watt. Og hvis der er noget som virkelig kan rykke din form, så er det skræddersyede træningsplaner.

OBS: Hvis du vil have den mest effektive træning som overhovedet muligt, så anbefales det dog at tale med en personlig træner eller lignende. På den måde bliver dit program mere præcist. Dog kan Bkools programmer sagtens bruges af dig som ikke skal konkurrere på elite- og professionelt niveau.

Træning indenfor er blevet sjovt

Førhen var træning på en hometrainer lig med endeløse timer i en garage eller i en kælder, hvor du ikke kunne lave meget andet end at holde øje med den sved som dryppede fra din næse.

I dag har du helt andre muligheder. Især hvis du vælger at købe en smart hometrainer som Bkool Pro 2016.

Sådan opsætter du din Bkool hometrainer

Motiverende og spændende videoruter

Bkool og deres brugere har lavet og uploadet et væld af motiverende og spændende videoruter som uden tvivl gør din træning markant sjovere. Det er altså fedt at kunne sidde indenfor på sin hometrainer i iskolde Danmark og cykle op ad Alpe d’Huez i sommerlige omgivelser. Det er uden tvivl noget som giver motivation til sommerens strabadser på rammen.

Kør mod familie og venner

En af de helt store fordele ved denne hometrainer er, at online-delen er perfekt til lidt konkurrence mod din familie og dine venner. Derudover er konkurrencen også med til at øge motivationen til at træne. Hvem vil ikke gerne kunne kalde sig for den bedste af dig og din gode cykelven? Med Bkool Pro 2016 og dertilhørende online-del kan du konkurrere på mange forskellige og sjove måder bl.a. op ad Alpe d’Huez og ikke mindst rundt i velodromen.

Læs om flere specifikationer hos Cykelgear.dk

Anbefales/anbefales ikke?

Her til sidst vil vi komme med vores endegyldige konklusion: Anbefales eller anbefales Bkool Pro 2016 ikke?

Cykelskolen.dk ANBEFALER Bkool Pro 2016

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at denne hometrainer er en af de bedste til prisen. Den er nem at sætte op, den er god at køre på og så er den dertilhørende online-del uhyre morsom og udfordrende.

Kort sagt så kan Bkool Pro 2016 hjælpe dig med at komme i topform på en sjov og udfordrende måde med masser af variation i træningen – og så er hometraineren til at betale.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send