Recovery boots tilbud

recovery-boots-yourboots

Er du på udkig efter et godt recovery boots tilbud, så er du havnet det rette sted. I denne guide har vi nemlig samlet 5 skarpe tilbud på kvalitets recovery boots og legs, som klarer jobbet til UG og lader dig restituere hurtigt og effektivt.

Vi har været rundt i de ydre afkroge af nettet for at finde de bedste tilbud til dig, da vi ved, det kan være tidskrævende at opstøve de gode priser selv.

Efter at have kigget på de 5 modeller, ser vi nærmere på, hvad recovery boots egentlig er og hvorfor de er så hamrende vigtige for den ambitiøse cykelrytter.


Vores favorit: Model Pro+ med 4 kamre

recovery boots model pro+ 4 kamre

Her har du en maskine, hvor du får rigtig meget for pengene. Det perfekt valg for dig, der ikke ønsker at bruge mere end 3-4000 kr. på et par recovery boots. En maskine med god saft og kraft, så du er garanteret friskere ben efter et hårdere træningspas.

Læs mere og se tilbud hos Yourboots.dk.

OptiFlow Recovery Boots Pro4

OptiFlow Recovery Boots Pro4

Maskinen har 6 programmer, og trykket kan justeres fra 30-240 mmHg. OptiFlow Pro4 kan køre fra 1-90 minutter afhængig af behov.

Læs mere og se tilbud hos Den Intelligente Krop.

Rapid Recover 4C Recover Legs

Rapid Recover 4C Recover Legs

Vi runder listen af med disse Rapid Recover 4C Recover Legs fra YourBoots. Disse legs og boots kan hjælp på 3 forskellige måder med hhv. massage af musklerne, dræn af lymfeødem samt overordnet hurtigere restitution. Yder et tryk på 20-250 mmHg efter behov.

Læs mere og se tilbud hos Triudstyr.dk.

Rapid Recover 6C Recover Legs

Rapid Recover 6C Legs er i en anden prisklasse, men til gengæld dækker de hele benet og kan således yde massage og drænage af såvel lår -som lægmuskler. Maskinen har 6 kamre for optimeret effektiv og evt. behov for skånsel.

Læs mere og se tilbud hos Triudstyr.dk.

OptiFlow Recovery Boots Pro6

OptiFlow Recovery Boots Pro6

Pro6 fra OptiFlow har 6 forskellige programmer og kan yde et tryk på 30-240 mmHg i en periode på 1-90 minutter. Den er udstyret med 6 kamre, som du kan tænde og slukke uafhængigt af hinanden.

Læs mere og se tilbud hos Den Intelligente Krop.

OptiFlow Recovery Boots Pro8

OptiFlow Recovery Boots Pro8

Disse OptiFlow Pro8 Recovery Boots har hele 8 kamre, som giver endnu flere muligheder end de ovenstående modeller. Det lader dig skræddersy din massage eller lymfedrænage efter dit unikke behov på den pågældende dag. Den er udstyret med 6 programmer.

Læs mere og se tilbud hos Den Intelligente Krop.


Derfor er recovery boots gode til dig, der tager cykling seriøst

Vi mennesker har et hav af muskler, sener og lymfekar i hele kroppen, herunder i benene. Disse bliver udsat for hårdt pres, når du cykler langt og ofte eller på anden vis træner dig selv hårdt. Efter træningspas skal din muskler restituere, og det kan snildt tage op til 12-48 timer på naturligvis vis.

Hvis du er den mere ambitiøse og måske også utålmodige type, så vil du selvfølgelig gerne hurtigt tilbage i pedalerne og komme i gang med næste tur. Og det er her, recovery boots kommer ind I billedet.

Recovery boots er nemlig en maskine bestående af et sæt korte eller lange cylindere, du placerer rundt om benene. Dine boots giver så enten massage eller udfører lymfedrænage for at overføre overskydende væske fra vævet eller lymfen over i venerne, så du hurtigere kan bruge musklerne optimalt igen.

Et par recovery boots er ikke helt billige, og derfor anbefaler vi også, at du kun anskaffer dig et par, hvis du er ambitiøs og seriøs med din cykling. Vælger du til gengæld at købe et par recovery boots på tilbud, så kan du til en overskuelig pris opnå super effektiv restituering af dine hårdt belastede benmuskler på daglig basis.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send