Sådan bliver cykelturen til arbejdet dagens højdepunkt

Annonce: I dag bruger langt de fleste offentlig transport eller også køre de i bil til deres arbejde. For mange føles det lettere og mere komfortabelt. For andre er det naturligvis blot hurtigere, hvis man har langt på arbejde. Men hvorfor er der rent ikke flere der tager cyklen på arbejde?

For mange kan dette skyldes at de synes det er træls at skulle cykle igennem vind og vejr – og der er heller ikke noget værre end modvind på vej hjem på arbejde. Men du kan godt gøre cykelturen langt mere behagelig og nyde de mange fordele ved at tage jernhesten på arbejde fremfor bil, bus eller tog. Cykling er sundt for kroppen, det er gratis motion og er en god måde at starte dagen på.

Er du ikke helt fascineret af at skulle cykle på arbejde, så er det måske fordi dit udstyr ikke er helt i orden. Det rette udstyr kan gøre meget og især gøre hele cykeloplevelsen langt sjovere og rarere.

Koldt vejr og vinter er ingen hindring

Selvfølgelig er det sjovere at cykle i sommersolskin end det er at cykle i regn og slud. Desuden ville det virke for cliche at skrive: ”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.” Og det er da også lidt for nemt at skrive som en løsning. Om end også meget rigtigt. For folk cykler tit bare i deres hverdagstøj uden at tænke på vejret de skal til at begive sig ud i. Det er klart, at sidder du og træder i pedalerne med ikke meget andet end en varm trøje, fordi det er hvad du normalt har på i bilen, ja så bliver turen hurtig kold og træls.

Forbered dig på de kolde tider og køb noget ordentligt overtøj. Lækkert, varmt overtøj, som holder vinden og regnen uden kan gøre en verden til forskel, når du cykler. Find en vinterjakke her og slip for at svovle og bande over vejret, mens du cykler på arbejde.

Der findes masser af smart udstyr og tøj, som kan gøre hele cykelturen sjovere. Tager du cykelturen i stedet for bilen, så er der masser af fordele. Det er langt billigere, oftest hurtigere, hvis du bor i storbyen, det hjælper på din kondi og fysiske form og sidst men ikke mindst, så er det godt for miljøet.

Sikkerheden er vigtigst!

Har du besluttet dig for eller cykler du allerede på arbejde hver dag. Har du så husket at tænke over din sikkerhed? Uanset hvor du cykler, så skal der ikke andet end et lille uopmærksomt øjeblik til, før det kan gå gruelig galt. Derfor er det yderst vigtigt at have sikkerheden i orden. Her bør man ikke kun tænke på selve cyklen og dens udstyr, men i lige så høj grad en god cykelhjelm. En cykelhjelm kan da være træls at have på – det ødelægger frisuren og ser heller ikke altid lige smart ud. Men hvad betyder det, hvis den kan redde dit liv?

Du kan finde et bredt udvalg af cykelhjelme, hvor både kvalitet og design er i top. Dermed behøves det ikke se dumt ud at have cykelhjelm på, det er nærmere dumt ikke at have det. Så, få styr på udstyret og erstat bil og offentlig transport med en god cykel og ordentlig udstyr og få den bedste start på morgenen, hver dag.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send