Cykler du til og fra arbejde eller studie? Beskyt din laptop

forsikring af

Annonce: Hvis du cykler til og fra skole eller arbejde, så er det vigtigt, at du sørger for at beskytte din laptop godt. Hvis det f.eks. hænder, at du styrter på cyklen, så kan din bærbare PC tage stor skade, hvis ikke den er beskyttet optimalt. Det er ikke nok, at den blot ligger frit i en computertaske. Selvom det giver beskyttelse i mindre grad, så skal der mere til.

Det er ikke noget, der behøver at koste dig synderligt mange penge, selvom det bestemt er investeringen værd. Du kan nemt finde et computer 13 sleeve som er billigt, hvis du f.eks. har en MacBook eller anden type af laptop i denne størrelse. Derfor er det heller ikke dyrt at passe på sin bærbare PC, men det kan blive dyrt, hvis du i stedet lader være.

Selvom der kan findes mange sleeves og covers til alskens typer af laptops på det danske marked, der befinder dig i den dyre ende af prisskalaen, så er det ikke ensbetydende med, at de beskytter bedre – og det er trods alt dét, du skal have fokus på. Derfor er der også mange andre (og vigtigere) aspekter end blot prisen, du skal sørge for at holde øje med.

Skal jeg investere i et cover eller sleeve?

Er du ofte på den trofaste jernhest til og fra skole, studie eller lignende, så har du selvfølgelig også din laptop med i en taske. Der er mange, der er af den opfattelse, at en computertaske med et blødt indre kan levere nok beskyttelse. Faktum er dog, at det ikke er sandt og derfor er det også en nødvendighed at investere i enten et sleeve eller et cover.

Hvis du står over for, at skulle investere i én af delene, så kan det dog virke vanskeligt at skulle vælge. Der er både fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor det også er vigtigt, at du overvejet samtlige aspekter af valget af begge dele – på denne måde kan du finde frem til den løsning, der tiltaler dig og appellerer mest til dine krav og behov.

Med et cover er du sikret, at din bærbare PC er beskyttet hele tiden, da det ikke skal pilles af. Det kan dog ende med at ridse og give kosmetiske skader. Med et sleeve skal du blot trække PC’en ud, når du skal stille den op. Den vil dog ikke være beskyttet, hvis den f.eks. bliver hevet på gulvet fordi, der er nogen, der kommer til at træde på ledningen.

Der skal være fokus på kvalitet

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du har fokus på kvalitet, når du skal købe et cover eller et sleeve til din bærbare PC. Det skal være lavet af gode, slidstærke materialer, der kan sikre en god beskyttelse af din PC, hvilket både gør sig gældende, hvis det f.eks. skulle hænde, at du vælter på din cykel, men også i andre henseender.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send