Vinter cykelsko

Northwave Celcius 2 GTX Winter MTB Sko

Et par cykelsko om sommeren og et par cykelsko om vinteren. Det kan lyde overflødigt, men det er det ikke. Faktisk er det noget af det vigtigste for din træning, at du har cykelsko, der passer til årstiden. I denne artikel vil vi komme ind på hvorfor det er en god ide, ligesom vi vil komme med bud på vinter cykelsko til din vintertræning – både til mountainbike og landevejscykling.

Hvorfor skal jeg have et par cykelsko til vinteren?

Hvis du bruger dine sommersko til vinterens træning, vil du hurtigt finde ud af, at det ikke er den store fornøjelse at træne. Tæerne og fingrene er altid det første, du kommer til at fryse. Det kan du måske genkende, hvis du har gået en tur om vinteren uden handsker eller i et par kolde tennissko.

Cykelsko, der er designet til sommeren, er ikke vandtætte. Og så snart dine fødder er våde, vil du begynde at fryse dem. Når du til det punkt, er det ikke sjovt at træne mere, og din ydeevne vil blive forringet. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig et par vinter cykelsko til din træning. De er vandtætte og vil holde dine fødder varme. Det vil give dig bedre præstationer og forøge træningsglæden.

Har du svært ved at finde et par ideelle vintersko, kommer vi her med nogle tilbud til dig.


Lake MXZ303 – MTB vinterstøvle

Lake MXZ303 - MTB vinterstøvle

Dette er en sand topmodel til dig, der træner meget i vinterhalvåret. Uagtet om du har en smal eller bred fod, henvender støvlen sig til dig, da den findes i to forskellige modeller.

Støvlen er vand- og vindtæt og sørger for, at dine fødder får den perfekte isolation, så de forbliver varme, og du kan holde et stabilt tråd i pedalerne.

Læs mere og se pris her


Diadora Polaris DIAtex vinter støvle

Diadora Polaris DIAtex vinter støvle

Italienske Diadora har udviklet en træningsstøvle i 100 % vand- og vindtætte materialer. Modellen har en høj stivhed, der sammen med dine varme fødder er med til at give den bedste kraftoverførsel til pedalerne.

Støvlen kan klare alle former for terræner og kan også anvendes i frost og snevejr. 

Læs mere og se pris her


Polarex wintershoe – Cykelsko til landevej

Polarex wintershoe, cykelsko

En landevejsmodel fra Diadora til det kolde vinterhalvår. Skoen er elegant og let, men samtidig er den vandtæt og holder dine fødder varme.

Den har BOA-stramning og en ergonomisk hæl, der er med til at sikre den perfekte komfort, når du træner. Dertil har skoen et godt greb med jorden, når du er trådt af cyklen.

Læs mere og se pris her


Mavic Crossmax SL Pro Thermo – MTB vinter cykelsko

Mavic Crossmax SL Pro Thermo - MTB vinter cykelsko

Slidstærk, varm og let. Sådan kan denne model beskrives med tre ord. Modellen egner sig godt til de fleste forhold, men er særlig anvendelig om vinteren, når du skal holde dine fødder tørre og varme.

Indersålen er specialfremstillet, så den har stabilitet og en bedre fugtafledning.

Læs mere og se pris her


Northwave Celcius 2 GTX Winter – MTB

vinter cykelsko fra northwave

En af de varmeste cykelsko på markedet står Northwave for at have produceret. Her får du en vand- og vindtæt model med fantastisk foring som følge af Gore Tex-membranen.

Modellen sørger for, at du kan holde din maksimale ydeevne, da fødderne forbliver varme – selv på de koldeste vinterdage.

Læs mere og se pris her


Exustar vinterstøvle – MTB

Exustar vinterstøvle - MTB

Dine fødder får god plads til at ånde, samtidig med at de bliver beskyttet og holdt varme med denne model fra Exustar.

Sålen er lavet af nylon og glasfiber, som giver en udsøgt stivhed, der er med til at levere en god kraftoverførsel.

Læs mere og se pris her


Scott MTB Heater Gore-Tex Herre cykelsko til MTB

Scott MTB Heater

Teknologi er i fokus ved denne model. Og netop den avancerede teknologi er med til at holde vand ude og sikre en god varme for dine fødder.

Modellen er foret og isoleret ved hjælp af Gore Tex-membran. Det giver dig mulighed for at træne under selv de køligste forhold på året.

Læs mere og se pris her


Mavic Ksyrium Pro Thermo – Gore-tex

Mavic Ksyrium Pro Thermo - Gore-tex

En landevejsmodel, der holder dine fødder varme og tørre. Ydersålen er af glasfiber og nylon, som giver et godt tråd i pedalen. Derfor er alle forudsætninger for at præstere godt lagt.

Modellen har en tynd sål, så skoen er tættere på pedalens kontaktflade. Det giver et bedre og mere naturligt tråd.

Læs mere og se pris her


Sådan holder du dig varm på din træningstur om vinteren

Nu har du fået lidt inspiration til nogle kvalitetssikre vintercykelsko til både mountainbike og landevej. Men skoene kan ikke gøre det alene. Du skal også dække resten af kroppen. Derfor er her en lille guide til, hvordan du holder dig varm, når du træner om vinteren.

Som makker til cykelskoene anbefales det, at du anskaffer dig et par vintersokker, som du kan træne i. Det fuldender varmen til fødderne, der er mest udsat under træningen.

Det næste er hænderne. Her skal du anskaffe dig et par varme vinterhandsker, som både er vand- og vindtætte.

Til benene anbefales et par varme cykelbukser, som ligeledes er både vand- og vindtætte. Uanset om du motionerer til og fra arbejde eller træner i fritiden, vil dette blive et hit hos dig.

Slutteligt er der overkroppen. Her skal du tænke i lag. Det første lag er det, der er tættest på kroppen. En svedabsorberende undertrøje er at foretrække, da den kan suge sveden til sig, men også slippe af med den igen. Det kan bomuld eksempelvis ikke.

Mellemlaget kan med fordel bestå af en fleece, mens yderlaget kan være en vindtæt cykeljakke – i baglommen kan du have en regnjakke. I kulden er det vigtigt, at yderdelen også kan ånde.

Vi håber, at du nu er blevet lidt klogere på påklædningen – særligt vintercykelsko – til din vintertræning.

God fornøjelse med træningen.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send