Billig cykeltrøje – Sådan finder du den bedste

XTreme X-Jens – Cykeltrøje med korte ærmer – Rød:Sort

At være cykelmotionist er en dyr hobby. Der skal ofres penge på både udstyr, cykel og påklædning. Men ikke alt behøver at koste en bondegård. Vi har i denne artikel samlet 10 billige cykeltrøjer, som er gode til prisen. Læs med her og gør et kup.

Pris kontra kvalitet

Vi vil ikke guide dig til at købe noget skrammel, så derfor er det også værd at nævne, at man oftest får, hvad man betaler for. Derfor er vores 10 fund ikke alle i den absolutte topkvalitet, som det Chris Froome anvender.

Men nedenstående tilbud er stadig gode for den almene motionist, der ikke cykler mere end 1-2 timer i streg. Kvaliteten på disse trøjer er væsentligt bedre end prisen. Oftest fordi, at cykeltrøjen er sat ned.


XTreme X-Jens – Cykeltrøje med korte ærmer

XTreme X-Jens

Denne X-Jens cykeltrøje er et oplagt og billigt valg for den nye eller frekvent cyklende cykelmotionist. Trøjen har en løs pasform, som mange uerfarne motionister foretrækker.

Den har en stor lomme på ryggen, hvor der kan opbevares proviant. Dertil er der en lynlås i fuld længde.

Se tilbudsprisen her


Sensor Entry – Cykeltrøje med korte ærmer til herrer

Cykeltrøje med korte ærmer til herrer

Sensor Entry er en stilren sort cykeltrøje med korte ærmer. Den er udviklet i et hurtigttørrende stof og er derfor oplagt til sommerturen, hvor du vil svede ekstra meget.

Trøjen har et forlænget rygstykke, så den ikke glider op, når du sidder foroverbøjet på cyklen i dine bestræbelser på at være mere aerodynamisk.

Se tilbudsprisen her


Element Stripes 17

Element Stripes 17

Hvis du ønsker at cykle komfortabelt, men samtidig også se godt ud på cyklen til en billig pris, så er dette en mulighed. Et flot stribet design i et komfortabelt materiale er nemlig, hvad du får her.

Den har en tredelt baglomme på ryggen, så du kan have forsyninger med.

Se tilbudsprisen her


NorthWave Cykeltrøje

northwave cykeltrøje

Det er et supergodt tilbud på en cykeltrøje i høj kvalitet. For få penge kan du få et topprodukt, der er sat kraftigt ned.

Det sorte design gør ligeledes, at trøjen er tidløs og passer til både cykel, shorts og hjelm uagtet deres farve.

Se tilbudsprisen her


Xtreme X-Artic – Langærmet cykeltrøje

xtreme langærmet cykeltrøje på tilbud

Her har vi med en langærmet trøje at gøre, som kan anvendes, når der er koldt. Den er designet i thermopile åndbar tekstil med høj hals.

Lynlåsen ved halsen er dækket, så den ikke kommer til at genere dig, og trøjen er ligeledes designet, så den ikke skrider op.

Se tilbudsprisen her


Prudente Jersey FZ 17, cykeltrøje

Prudente Jersey FZ 17, cykeltrøje

En cykeltrøje, der er produceret i prosecco 3D, som giver ekstra bevægelighed. Sidepaneler og skuldrene er produceret i mesh, for at en bedre pasform skabes.

Der er tre lommer på bagsiden, så du ikke skal spekulere på, hvor du skal opbevare dine gels og barer.

Se tilbudsprisen her


Scott RC Team 20 shortsleeve

scott cykeltrøje

Scott er anerkendt for at lave kvalitet inden for cykling, og denne trøje er ingen undtagelse. Den har et fancy design og giver fuld komfort, når du er på landevejen.

Den har ligeledes de klassiske lommer på ryggen, hvor der kan opbevares mad.

Se tilbudsprisen her


Northwave Crystal – Billig cykeltrøje til dame

billig cykeltrøje til kvinder

Denne cykeltrøje til kvinder er produceret i et hurtigttørrende materiale, som har en god pasform. Trøjen har ligeledes den alsidighed, at den er lige funktionel både ude og inde og kan derfor også anvendes til spinning.

Med en klassisk hvid farve passer trøjen også til alt andet udstyr.

Se tilbudsprisen her


Sensor Cyklo Race – Cykeltrøje med korte ærmer

billig cykeltrøje fra sensor

Denne trøje har UV-beskyttelse og er derfor ideel til sommerturen, hvor solen bager ned på dig. Den lange ryg bagpå gør ligeledes trøjen optimal til landevejen.

Med lynlåsen foran kan du selv skabe mere ventilation ved at lyne den op eller ned. Slutteligt er det anatomiske snit med til at give en perfekt pasform.

Se tilbudsprisen her


Gina jerzy s/s W 17, cykeltrøje, dame

Gina jerzy s/s W 17, cykeltrøje, dame

En klassisk italiensk cykeltrøje til kvinden, der er modebevidst og ønsker god komfort. Trøjen transporterer sved væk fra kroppen, så du kan føle velbehag på hele cykelturen.

Trøjen har silikone i taljen, som holder den på plads, så den ikke glider op.

Se tilbudsprisen herDer er ingen kommentarer - endnu.

Send