Diadora mtb sko er gode til prisen

Diadora Polarex Plus – Vinter cykelsko – Sort

Mountainbiking oplever stigende popularitet i Danmark. Flere og flere unge som ældre begiver sig ud på mudrede ture i skove og på stier. Med til glæden følger køb af en masse udstyr foruden selve mountainbiken. Det gælder blandt andet mtb sko. Vi vil herunder forklare, hvorfor Diadora er et godt valg til dine fødder samt komme med bud på modeller fra den italienske producent.

Diadora er en anerkendt producent af sportsudstyr. Heriblandt mountainbikesko. Diadora producerer både sko til nybegyndere og den erfarne rytter – uanset om du er motionist eller cykler på konkurrenceplan. Du kan altid vide dig sikker på, at italienerne laver en sko, hvor både komfort, holdbarhed og trækevne er i højsædet. Derfor er der en masse kvalitet at hente, når du køber mountainbikesko fra Diadora.

Der findes både sko i et lavt og højt prisleje, hvorfor mærket favner bredt uagtet budget. Herunder vil vi komme med inspiration til mtb sko, der kunne være noget for dig.

X Vortex MTBshoe II 17- MTB sko

diadora mtb vortexHer er der fokus på en lav vægt og en god pasform. Den lave vægt skyldes blandt andet en carbonsål.

Selvom skoen er let, har den en god kraftoverførsel, når du træder og trækker i pedalerne. Derfor kan du som mountainbiker på konkurrenceniveau også sagtens anvende denne model.

Kan købes her

Diadora Polarex Plus – Vinter cykelsko

diadora polarex plus

Det er vigtigt at have både en vinter- og sommersko eller en helårssko som alternativ. Her får du en komplet vintermodel fra Diadora, som både er vand- og vindtæt.

Modellen indeholder en god isolering, som beskytter dine fødder mod kulden og har en høj stivhed, der giver en maksimal kraftoverførsel.

Kan købes her

X-Trivex Plus II W 17 – MTB sko til dame

mtb sko til damerEn billig og solid damemodel til den aktive cykelmotionist. Skoen har performancespænde og to velcrolåsstropper, der giver den optimale ydeevne kombineret med en lav vægt.

Hvis du skal af cyklen, er sålen designet, så skoen ikke er generende at gå med.

Kan købes her

X-Trivex Plus II 17 cykelsko til terræn

trivex plus diadora mountainbikeskoDette er den mandlige model af X-Trivex Plus II. Skoen er alsidig med både god komfort, et let produceret materiale og en fantastisk kraftoverførsel.

Modellen kan anvendes af både nybegyndere og erfarne mountainbikere.

Kan købes her

X-Phantom MTB sko JR 17

phantom mtb skoEn stilren model i klassiske sorte/grønne Diadora-farver. Justeringen på denne sko er nem, og den er fint velegnet til den nye mountainbiker.

Skoen har to velcrostropper, som sikrer dig den optimale pasform. Dertil er skoen let, så du kan optimere din præstation på cyklen.

Kan købes herDer er ingen kommentarer - endnu.

Send