Thule cykelholder

thule-cykelholder

Thule er en svensk producent af cykelholdere, som siden 1942 har leveret stativer, holdere og andre produkter, så du nemt kan transportere dine ski, din cykel eller lignende med på ferie eller blot fra A til B. Thule siger selv, at de let og nemt transporterer det, der betyder noget for dig, så du kan leve et frit og aktivt liv. Særligt deres cykelholdere har vundet indpas hos især danskerne.


Køb en Thule cykelholder med prisgaranti

Cykelpartner.dk kan du købe cykelholdere fra Thule med prisgaranti. Derfor anbefaler vi, at du tager et nærmere kig hos denne forhandler.

Alle nedenstående cykelholdere kan alle købes hos Cykelpartner.dk.

Se priserne her


Er du i tvivl om, hvorfor du skal vælge en Thule cykelholder, eller ønsker du blot inspiration, så læs med her.


Thule RideOn – Cykelholder til to cykler

thule rideon 2 cykler

Ønsker du en cykel monteret på anhængertrækket, kan dette være en mulighed. Her kan du transportere to cykler sikkert fra A til B. Modellen er desuden i en letvægtsudgave, så den er både nem at tage af og på.

Holderen har en smart vippefunktion, så du let kan komme ind i bagagerummet uden at spænde cyklerne af.


Thule VeloCompact 927 – tre cykler

velocompact 927

Denne cykelholder er en letvægtsholder og egner sig godt til hverdagsbrug. Her kan holderen transportere tre cykler og passer derfor godt til børnefamilien.

Her har du ligeledes mulighed for at komme ind i bagagerummet, selvom cyklerne er spændt fast til holderen.


Thule VeloCompact – til to cykler

velocompact thule cykelholder

En anhængertræksholder, der kan bruges til at fastholde to cykler. Modellen kan laste en cykel på op til 25 kg og har en totalkapacitet på 46 kg, hvis der skal transporteres to cykler.

Hvis du skal anvende en cykelholder flere gange om ugen, er denne Thule-model en oplagt kandidat.


Thule Euroclassic G6 929 – til tre cykler – polet stik

Her er der alsidighed at hente for alle pengene. Denne cykelholder passer perfekt til både MTB-, racer-, by- og el-cykler. Du kan transportere tre cykler på samme tid, og hvis det bliver nødvendigt, kan du via tilkøb af Thule EuroClassic G6 Bike Adapter udvide til fire cykler.

Fast og sikker fastspænding ved hjælp af pumpespænder og remmer.


Thule RideOn – Cykelholder til anhængertræk – tre cykler

rideon til 3 cykler

Her er en billig løsning med kvalitet til dig, der ønsker at transportere en til tre cykler ad gangen. Der medfølger også en lygtebom, som selvfølgelig overholder sikkerhedskravene.

RideOn er monteret med en snu vippefunktion, så tilgang til bagagerummet ikke bliver noget problem.


Thule Euroride 941 – Cykelholder til to cykler

thule euroride 941

Denne sikrer dig, at du simpelt kan spænde cyklen/cykler fast uden spildtid. De bløde remmer sørger for nem og sikker stabilisering, og der er ligeledes funktionelle stelholdere, der holder cyklen på plads.

Denne cykelholder passer til alle typer af cykler.


Thule HangOn – til fire cykler

cykelholder til 4 cykler

En cykelholder til fire cykler til en billig pris er, hvad du får her. Her kan du nemt transportere alt fra by- til racercykler. Når holderen ikke er i brug, er den nem at gemme væk, da den fylder minimalt.

Cykelholderen monteres på anhængertrækket.


Thule HangOn – til tre cykler – Vipbar

vipbar cykelholder

Skal du transportere mindre cykler helt ned til 20”, så er dette en løsning til dig. Her kan du nemt anvende holdere til at fastspænde en til tre cykler i forskellige størrelser.

Stelholderne er bløde og beskyttende og har en kraftig kobling, der ikke kræver justering, inden holderen spændes fast på anhængertrækket.


Thule Euroride 943 – Cykelholder til tre cykler

euroride 943

Her er der lagt fokus på et kvikt monteringssystem, der gør det nemt at montere cykelholderen. Når det er gjort, kan du ligeledes være sikker på, at cyklerne bliver på deres plads som følge af spænderne og stelholdere.

Der er nem tilgang til bagagerummet, selvom cyklerne er fastspændte.


Thule VeloSpace 918 – til to cykler

velospace 918

Thule har produceret denne model med ekstra bredde mellem hjulholderne. Det giver en fordel til dig, der har kraftige cykler, som du ønsker at montere på holderen.

VeloSpace har en smart fodpedal, så holderen kan vippes op, og du kan hermed få adgang til bagagerummet.


Thule Euroclassic G6 928 – til to cykler

euroclassic g6 928

Dette er den ultimative cykelholder til dig, der vil have transport af to cykler. Designet er flot, holderen er yderst funktionel, og du kan transportere alle typer af cykler.

Her beskytter du din cykel bedst muligt, da holderen har pumpespænder med lange remmer, der sørger for en sikker fastspænding.


Thule HangOn – til tre cykler

hangon 3 cykler

Den billige, men stadig kvalitetsbevidste løsning til dig, der vil fastspænde op til tre cykler. Holderen monteres på anhængertrækket og er nem at anvende.

Stelholderne er bløde og beskyttende, og det sørger for, cyklerne ikke skrider, men også at de ikke bliver skrammet under transport.


Sådan finder du den ideelle Thule cykelholder til dig

Vi har nu gennemgået 12 forskellige modeller, du har ladet dig kunne inspirere af. Alligevel kan det være svært at vide, hvilken model der er den ideelle til dig. Vi vil her prøve at hjælpe dig.

Du skal overveje følgende ting.

Hvor mange cykler kommer jeg til at transportere? Er det kun min egen, måske to eller måske hele familiens? Det er vigtigt at huske på, at en cykelholder, der kan transportere fire cykler, sagtens kan transportere én, men ikke omvendt. Selvfølgelig er disse holdere også dyrere alt efter model. Men det er klogt at have en idé om, hvor meget og hvordan cykelholderen skal bruges.

Dertil skal du overveje, hvilken typen af model du ønsker. Skal det være en anhængertræksholder, en tagholder eller en helt tredje løsning? Thule har flere forskellige, men de indeholder alle en enorm kvalitet. De fleste holdere er anhængertræksholdere.

Når du har lavet dine overvejelser ud fra disse to punkter, så har du minimeret udvalget markant, og du har nu et godt udgangspunkt for at vælge den helt rigtige løsning.

Beskyt det vigtige for dig

Der er noget, der er værd at overveje, når du vil købe et cykelstativ. Hvorfor vil du købe det? Svaret er simpelt – du vil kunne transportere din cykel frem og tilbage mellem distancer, der er for lange til at blive cyklet. F.eks. til en sommerferie i Sydeuropa. Men hvorfor vil du have din cykel med? Fordi den betyder noget for dig. Måske elsker du at køre på racercykel i Alperne eller suse igennem de østrigske skove på mountainbike, men det er uanset hvad vigtigt, at du får din cykel med, fordi den skal bruges.

Derfor skal din cykel også beskyttes. Den skal spændes ordentligt fast, og du skal have ro i maven, når du begiver dig ned på den tyske autobahn eller blot kører ud i det lokale lyskryds. Det har du med Thule, som har verdens sikreste cykelholdere til taget, anhængertrækket eller bagklappen. Med en cykelholder fra Thule er du med til at beskytte din cykel. Uanset om det er en fritids- eller racercykel, og uanset om der er en eller fire af dem.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send