Shimano MTB sko er et godt valg

shimano-mtb-sko-tilbud

Det er essentielt, at dine MTB-sko passer til dine fødder, og at du føler velbehag ved at træde i pedalerne. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilken model eller hvilket mærke du køber. Vi vil her have fokus på gode tilbud på Shimano MTB sko, som du roligt kan vælge som dine næste cykelsko.


Shimano MTB SH-M089

shimano mtb cykelsko

Her får du en sort model fra Shimano, hvor der er lagt fokus på, at skoen skal have en optimal kraftoverførsel, som kan effektivisere dit tråd.

Der er lavet plads til klampen under skoen, så du ikke bliver generet, når du ikke er på cyklen og går med skoen på. Den sorte farve gør ligeledes, at skoen matcher alt udstyr.

Se pris her

Shimano MTB sko Sport SH-M064L MTB

shimano cykelsko mtb

Endnu en sort model – denne gang med to velcrolukninger. Denne sko får du til en rigtig god pris, som er sat meget ned. Derfor er der stor værdi at hente for pengene.

Modellen er egnet til SPD-kliksystemet, så hvis du anvender det, er her en oplagt kandidat til dig.

Se pris her

Shimano MTB Vinter SH-MW700

shimano sh nw700

Denne model er udviklet i vandtæt GORE-TEX og giver dig en perfekt komfort. Derfor er den oplagt at anvende i mudret terræn eller om vinteren.

Skoen indeholder mange reflekterende elementer, så dit syn bliver optimeret i tilfælde af mørke. Det minimerer chancen for styrt.

Se pris her

Shimano SH-XC700 SPD – Cykelsko

xc 700 spd

Hvis du er en seriøs mountainbiker enten som motionist eller på konkurrenceplan, er denne model en mulighed. Den har en optimal lukning omkring vristen, så tilpasningen bliver perfekt.

Overdelen er i syntetisk læder og giver en god beskyttelse og er langtidsholdbar.

Se pris her

Shimano XM700 MTB Herre Sko

xm 700 mtb sko

Er holdbarhed nøgleordet for dig, så er denne Shimano-model din bedste ven. Modellen er ekstremt holdbar samt vandtæt.

Hvis du anskaffer dig sokker efter vejret, så er denne sko en helårssko, som kan anvendes både sommer og vinter.

Se pris her

Shimano MTB Dame SH-WM63

shimano mtb sko til damer

En kvindemodel, der er udviklet i strækbart syntetisk læder. Dertil har skoen et åndbart net, som øger din komfort, når du har den på.

Klampen sidder oppe under sålen, så derfor bliver du ikke generet, når du går med skoene på, hvis de er monteret med SPD-klamper.

Se pris her

Shimano MTB Trail Unisex SH-M065

unisex mtb sko fra shimano

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til din fod, vil modellen her vække begejstring. Indersålen er nemlig fleksibel og passer til forskellige fodformer.

Komforten er optimal som følge af en sål, der er belagt med gummibelægning. Overdelen er ydermere i syntetisk læder, som har en formidabel holdbarhed.

Se pris her

Shimano MTB sko Racing SH-XC61

shimano mtb sko tilbud

En optimal trækevne af skoen, to velcrolukninger og et microklikspænde, som giver en perfekt lukning omkring vristen er, hvad du kan se frem til her.

Denne model er også i syntetisk læder, som giver en lang holdbarhed. Ydersålen er produceret i letvægtsmateriale.

Se pris her


Hvorfor vælge Shimano?

Shimano har i mange år været en førende producent inden for cykel- og mountainbikeudstyr. Det udmærker sig også på skoene, der produceres til mountainbiking. Her får du sko i absolut topkvalitet, der er slidstærke, komfortable og findes i mange forskellige modeller. Derfor vil der med garanti også være en Shimano-model, der passer til dig.

Mountainbikesko fra Shimano ligger i et prisleje fra ca. 500 kroner og opefter. Oftest får du, hvad du betaler for, og det er bedre at ofre et par hundrede kroner mere og så få en model, der passer dine fødder optimalt. Du kan uanset prisen være sikker på, at kvaliteten hos Shimano er i top, og derfor er det vigtigere, at du finder den perfekte model til dig.

Fordelen ved at vælge en mountainbikesko fra Shimano er således, at du aldrig er i tvivl om kvaliteten. Her er skoen med til at gøre din mountainbiking lidt sjovere.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send