Sådan får du dine børn til at cykle mere

cykelskolen.dk – luxkidz.dk – 23-09-2020

Annonce:

I takt med at dine børn bliver ældre, kan det være en god ide at lære dem at cykle, idet det er sundt for dem at komme ud at få rørt sig i den friske luft. Det er dog ikke altid nemt at få dit barn motiveret til at cykle, og derfor kan du her læse hvordan du kan få dit barn til at tage en tur på cyklen oftere.

Sørg for at finde den helt rigtige cykel

Det første du bør overveje, er om hvorvidt dit barn har en fornuftig cykel. Det kan nemlig være utroligt demotiverende for et barn at køre på en cykel som enten er for stor eller lille. Mange gange kan dette problem løses ved at justere på cykelsadlen og styret, men det kan til tider være nødvendigt at skifte cyklen ud. Herudover kan du også overveje om dit barn ville synes det var sjovt med en mountainbike, så dit barn kan cykle i fx skoven.

Køb tøj til dine børn som de kan bevæge sig i

En anden ting du også bør overveje, er om barnet har noget tøj som egner sig til at cykle i. Det kan nemlig være ret ukomfortabelt for barnet at cykle, hvis tøjet fx sidder for stramt. Du kan hos luxkidzfinde en lang række forskelligt børnetøj, som dit barn uden problemer kan bevæge sig i.

Husk også altid cykelhjelmen

En cykelhjelm er overraskende nok noget som kan gøre at dit barn ikke gider cykle mere. Med tiden vil børn nemlig typisk synes at en cykelhjelm er både pinlig og kikset. Derfor er der mange børn som fravælger cyklen. For at forebygge dette, kan du prøve at finde dine børn en cykelhjelm de synes er flot, og du kan også med fordel fortælle dem om hvor vigtig den er.

Der er ingen kommentarer - endnu.

Send