Sådan får du råd til din elcykel

509-L1060 – Cykelskolen.dk

De danske gader vrimler med elcykler. Det er blevet en trend at køre på el og det giver nu også rigtig god mening. Med el kommer du meget længere, end du ellers ville. Du slipper for at trampe rundt i pedalerne til du er øm i lårene og du kan komme på arbejde hurtigt og helt uden at svede dit fine jakkesæt til. Hvis så bare du havde råd til den elcykel… Vi giver dig en håndfuld tips til hvordan du får råd til din elcykel.

 

Vil du også gerne køre land og rige rundt på den lydløse og hurtige elcykel? Så lyt med. Der er nemlig mange forskellige måder, du kan finansiere den på. Det behøver ikke at koste dig en formue og sætte en stopper for dit sociale caféliv i flere måneder.

 

Sådan får du råd til din elcykel:

 

Sælg ud af alt, hvad du ikke bruger længere

Har du ikke rørt det vaffeljern i flere uger? Måske er det på tide at du skiller dig af med nogle af dine ting og sager. Ser du dig omkring i dit hjem, kan du garanteret få øje på minimum fem ting, som du ikke har rørt i længere tid end du kan huske. Gør dig selv og verden den kæmpe tjeneste at skille dig af med dine gamle ting. Du skal selvfølgelig ikke smide dem ud, du skal sætte dem til salg, så en anden kan få glæde af dem og pengene kan ryge i elcykel-opsparingen.

 

Se efter en brugt cykel

Der behøver ikke at være noget som helst galt med brugte elcykler. At købe brugte ting er faktisk en trend. Overvej derfor om du vil blive glad for en brugt elcykel, måske kan det spare dig tusindvis af kroner. Kig på eksempelvis Den Blå Avis eller Trendsales og husk så ikke at sende penge for noget, du ikke har set i virkeligheden.

 

Tag nogle flere timer på jobbet

Kan du måske få et par arbejdstimer mere om ugen i en periode? Alt efter hvor meget du får i timen, behøver det ikke at foregå i længere tid. Et par uger kan være nok til at give dig den sjat, du mangler for at have råd til din elcykel.

 

Invester først i aktier

Hvis ikke du allerede er til stede på aktiemarkedet, kan det at have et stort og dyrt ønske være en god anledning til at komme i gang. Hos eksempelvis hjemmesiden Min Investering kan du læse meget mere om aktier for begyndere og blive vejledt i forhold til hvilken platform, du skal bruge til at købe dine aktier.

 

Køb fra udlandet

Nogle ting er langt billigere at købe fra udlandet. Det gælder mange småsager men også i høj grad elektronik og biludstyr. Derfor kan du overveje om du skal undersøge det udenlandske marked for elcykler. Når du køber fra udlandet skal du være opmærksom på, om produktet bliver sendt fra et ikke-EU land. I så fald kan der blive pålagt et ekstra toldgebyr, som du ikke kender på forhånd. Desuden skal du være sikker på hvordan betalingen foregår. Denne hjemmeside er én af de sider, der anbefaler forskellige overførselsmuligheder til udlandet.



Der er ingen kommentarer - endnu.

Send