Scor billigt cykeludstyr på Black Friday

Black Friday

Black Friday er et relativt nyt fænomen i Danmark, men der er dog imidlertid rigtigt mange danskere, der har fået øjnene op for konsumerismens store festdag sidst i november.

I den forbindelse er der rig mulighed for at score sig selv noget billigt cykeludstyr på Black Friday. Hvis man derfor mangler en ny cykelcomputer, en ny hjelm eller andet gear til cyklen, er der i alt fald stærk grund til at slå til på Black Friday, da man her kan hive store besparelser i forhold til årets øvrige dage.

Men hvorfor er det lige, at cykeludstyr og andre varer er billigere på Black Friday?
Det går vi i dybden med i denne artikel, hvor vi vil forklare, hvorfor der er så store besparelser at hente på Black Friday, ligesom vi også vil komme ind, hvordan du får de størst mulige besparelser.

Black Friday og historien bag

Black Friday er et amerikansk fænomen, og du har således måske set videoer af vilde amerikanere, der invaderer diverse forretninger på Black Friday i jagten på en billig iPhone, PlayStation, racercykel eller andet.

Black Friday stammer fra 60’erne og 70’ernes USA, hvor detailhandelsbranchen brugte dagen til at markere, at der igen begyndte at komme sorte tal på bundlinjen som følge af den kommende julehandel.

Sidenhen er dagen efterhånden begyndt at blive markeret med vanvittige tilbud, hvor priserne ofte er lig indkøbsprisen – og nogle gange under!
I dag er Black Friday USA’s travleste shoppingdag, og i 2013 shoppede langt over halvdelen af USA’s befolkning på netop denne dag med et forbrug på 57,4 milliarder dollars til følge.

Det store Black Friday-indtog i Danmark

Som så mange andre amerikanske tendenser og strømninger har Black Friday også fundet vej til vores lille land. Enkelte danske webshops begyndte allerede at tage de første spæde skridt i 2013, hvor der var pæne besparelser at hente på primært elektronik.

Dette blev i den grad fulgt op i 2014, hvor endnu flere danske webshops samt butikker og varehuse så fordelen i Black Friday. Således blev der udført rekordmange Dankort-transaktioner på netop denne dag – hele 4,5 millioner af slagsen – hvorfor vi i den grad skal love for, at Black Friday er kommet til Danmark.

Det forventes, at Black Friday vokser yderligere i 2015, hvor Black Friday falder på fredag d. 27. november. Flere danske webshops og butikker har allerede annonceret sin deltagelse i Black Friday, hvorfor der skulle være rig mulighed for at opleve masser af tilbud på cykeludstyr og andre goder på denne dag. I den forbindelse kan man følge med på Black Friday-guiden, hvor der gives masser af tips.

Masser af besparelser på cykeludstyr

På baggrund af dette kan vi altså i den grad glæde os til Black Friday, hvor der utvivlsomt vil være masser af besparelser at hente fra diverse webshops og fysiske butikker.

Akilleshælen ved dagen er, at butikkerne naturligvis ikke annoncerer de præcise tilbud lang tid i forvejen. Derfor er det heller ikke muligt at fortælle om eksakte besparelser eller tilbud hos bestemte forhandlere. Forhandlerne ville nemlig ikke opleve meget salg inden den store dag, hvis forbrugerne vidste, at et bestemt cykel-produkt kunne købes 40% billigere ugen efter.

I stedet for kan vi dog garantere, at der er al mulig grund til at have is i maven inden Black Friday.
Vi opfordrer til, at du i dagene op til holder dig opdateret hos nogle af dine favoritforhandlere, da disse afgjort vil annoncere, hvis de deltager i dagen.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send