Boganmeldelse: Cykling con amore

cykling-con-amore

Her på Cykelskolen.dk skal det ikke altid handle om gear og lir. Derfor har vi valgt at anmelde Rolf Sørensens bog ”Cykling con amore”. Læs vores anmeldelse af bogen og find ud af, hvorfor ”Cykling con amore” kan hjælpe dig med at blive en bedre cykelrytter.

Intro: Rolf Sørensens kærlighedserklæring til cykelsporten

Cykling con amore er Rolf Sørensens kærlighedserklæring til cykelsporten. I bogen fortæller han lystigt om, hvordan det var og er at være professionel cykelrytter. Derudover er han heller ikke bleg for at dele ud af sine mange tips og tricks til valg af udstyr, cykelstil, træning og meget mere.

Når du læser bogen, så kan du fornemme, hvor passioneret Rolf er for cykelsporten. Denne passion virker ganske motiverende på dig, der gerne vil være en bedre cykelrytter.

Lær cykelsporten at kende indefra

Cykling con amore handler i høj grad om Rolfs egen karriere og oplevelser inden for cykelsporten. Det betyder, at du bliver taget med om bagved, hvor det ”ægte” cykelliv for alvor pulserer.

Bogen er ekstra interessant at læse for dig, der gerne vil vide mere om, hvordan det var og er at være en del af et professionelt cykelhold. Hvor meget træner man? Er lønnen god som cykelrytter? Hvilket udstyr er det bedste?

Den perfekte bog hvis du mangler motivation og inspiration

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Rolf Sørensens bog ”Cykling con amore” er super god at læse, hvis du netop skal i gang med at cykeltræne. I bogen får du nemlig et væld af gode tips og tricks til alt fra træningsrutiner til valg af udstyr. 

I bogen kommer Rolf Sørensen bl.a. med nogle tips til, hvordan du skal planlægge din træning. Disse tips er guld værd, hvis du aldrig rigtigt har prøvet at cykeltræne før.

Derudover kan du i bogen også læse om, hvordan du får valgt en god racercykel. Som nybegynder kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i den store cykelverden. Derfor er det altid rart at få nogle gode råd inden du skal vælge racercykel. Valg af racercykel handler meget om dit behov og dine mål med cykling. Alt dette kan du læse mere om i bogen.

Som noget ganske unikt har Rolf Sørensen også valgt at give dig nogle gode råd angående kost og ernæring. Da Rolf var professionel cykelrytter i Italien, stod hans kone tit og ofte for madlavningen. Det har betydet, at Rolf og konen Susanne har lært at lave noget yderst sundt og velsmagende italiensk mad, der i den grad henvender sig til cykelryttere. Og for at det ikke skal være løgn, så kan du faktisk bruge de selvsamme opskrifter som Rolf Sørensen i sin tid brugte under sin cykelkarriere.

Rolf Sørensen fortæller bl.a. om Giro d'Italia

Rolf Sørensen fortæller bl.a. om Giro d’Italia

Konklusion: Denne bog er til dig, der vil være klogere på cykelsporten

Der er ingen tvivl om, at denne bog bør læses af dig, der gerne vil være klogere på alt inden for cykling. Cykling con amore kommer omkring de væsentligste emner inden for cykelsporten og klæder dig uhyre godt på til at være en ”god” motionsrytter.

Derudover er bogen også ganske interessant at læse, hvis du gerne vil vide mere om Rolf Sørensens storslåede karriere. Han fortæller nemlig om hans mange sejre og ikke mindst de nederlag han gennem tiden har oplevet.

Cykling con amore er alt i alt en rigtig god bog at læse, hvis du gerne vil have en super forståelse for cykelsporten, og alt hvad der hører derunder.

Info om bogen:

  • Cykling con amore
  • Copyright: Rolf Sørensen og Jan Løfberg
  • Udgiver: People’s Press
  • Sider: 380

Hvem er Rolf Sørensen?

Rolf Sørensen er en tidligere professionel cykelrytter, der fra dags dato er den mest vindende danske rytter nogensinde (mere end 65 professionelle sejre). Rolf Sørensen blev født i 1965 og har siden sin spæde ungdom dedikeret alt til cykling. Hvis du googler ”Rolf Sørensen”, så vil det meget hurtigt gå op for dig, hvor stor en cykelrytter han egentlig var.

I dag fungerer Rolf Sørensen som cykelekspert- og kommentator på TV2 Sporten sammen med sin faste makker, Dennis Ritter. Du kan bl.a. opleve Rolfs ekspertviden under Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España og de mange forårsklassikere. Derudover er Rolf Sørensen også tilknyttet U23 cykelholdet som coach.

Video: Se Rolf Sørensen vinde 14. etape af Tour de France 1994Der er ingen kommentarer - endnu.

Send