Det skal du medbringe på cykelturen

cykelgrej

Hvis du gerne vil være seriøs med din cykeltræning, så er der nogle ting du som minimum skal tage med på træningsturen. Her på Cykelskolen.dk kommer vi med vores bud på, hvad der er vigtigst at have med.

Disse ting bør du som minimum tage med

Ekstra slanger

Der er altid en risiko for at punktere, når du cykler. Derfor skal du have en eller to slanger med på din træningstur, så du altid er rustet til at klare et par punkteringer.

Hvis du gerne vil undgå punkteringer, så er det en god ide at børste dækkene af ved hvert stop. Det kunne for eksempel være i et lyskryds, hvor du holder for rødt. I den situation kan du hurtigt tage din hånd og lade den glide over dækket for at få snavs og småsten væk.

Se udvalg af cykelslanger her.

Dækjern

Når du skal skifte slange, har du behov for et par dækjern. Dækjernene gør det til en leg at tage dækket af og få slangen ud. Derudover fylder dækjernene ikke spor meget, hvilket er en klar fordel rent opbevaringsmæssigt.

Se udvalg af dækjern her.

Pumpe

Hvis du skulle punktere på din træningstur, så er det vigtigt, at du kan pumpe din slange op. Derfor skal du have en velfungerende pumpe med dig. 

Se udvalg af cykelpumper her.

Mobiltelefon

Hvis du pludselig går tør for slanger og lappegrej, så kan det være nødvendigt at ringe efter assistance. Derfor er mobiltelefonen god at have med på din tur, da der altid kan opstå uventede situationer.

Husk at pakke din mobiltelefon/smartphone ind i en plasticpose, så den ikke bliver fugtig og våd under kørslen. 

ID

Som cyklist er der altid en chance for at styrte og komme slemt til skade. Derfor er det en god ide at tage noget identifikation med, så du hurtigt kan blive genkendt og din familie informeret, hvis du er på hospitalet et eller andet sted. Langt de fleste motionsryttere skriver deres oplysninger på indersiden af cykelhjelmen.

Kulhydrater

Hvis du skal ud på en længere cykeltur (+2 timer), så er det vigtigt, at du får nogle kulhydrater med dig. Dette kunne bl.a. være i form af energidrik, energigels eller andre energiprodukter. Dog kan en banan også gøre underværker, hvis du har brug for nogle hurtige kulhydrater.

Regnslag

Regnslaget er super god at have med, hvis det pludselig begynder at regne på din cykeltur. Der findes ikke noget værre end at cykle rundt i gennemblødt tøj. Derudover kan de regnslag til cykling du køber i dag også foldes sammen, så de næsten ingenting fylder.

Se udvalg af regnslag her.

Tips til opbevaring

Som du nok kan se på ovenstående liste, så er der en del ting du skal medbringe på din cykeltur. Herunder får du tre tips til opbevaring af disse ting.

Cykeltrøjens lommer

Langt de fleste motionsryttere opbevarer deres cykelgrej i cykeltrøjens baglommer. Størstedelen af alle cykeltrøjer er udstyret med tre baglommer, hvor der er plads til en helt masse.

I baglommerne kan du snildt opbevare ekstra slanger, dækjern, pumpe, mobil osv.

Sadeltaske

Hvis du gerne vil være fri for at køre med alt dit grej i cykeltrøjens baglommer, så bør du investere i en sadeltaske. Sadeltasker fås i mange forskellige størrelser og farver. Derfor er det meget let at finde en taske, der passer helt perfekt på dit behov.

Det gode ved sadeltasken er, at den ikke forstyrre dig under kørslen. Den sidder anonymt oppe under sadlen.

Se udvalg af sadeltasker her.

Overskåret drikkedunk

Som alternativ til cykeltrøjens lommer og sadeltasken kan du vælge at bruge en overskåret drikkedunk til alt dit grej. Drikkedunken kan indeholder meget mere end du tror og er faktisk rigtig god at bruge som opbevaringssted til for eksempel pumpe, slanger og dækjern.

Se udvalg af drikkedunke her.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send