CeramicSpeed krankboks – til dig som vil være hurtigere

ceramicspeed-krankboks

Hvis du gerne vil være hurtigere på cyklen, så er der forskellige ting du kan gøre. Du kan for eksempel træne mere og bedre, spise sundere, købe ny cykel osv. Noget som du også kan gøre (og som har en stor effekt) er at investere i en CeramicSpeed krankboks.

Mindre friktion

Den helt store fordel ved at købe en CeramicSpeed krankboks til cyklen er, at du minimerer friktionen. Og jo mindre friktion der er, jo nemmere har du ved at træde i pedalerne – og det vil gøre dig hurtigere.

Spar watt

Mindre friktion er som sagt lig med mindre kraft du skal træde i pedalerne for at opretholde fart. Det betyder, at du skal bruge færre watt for at køre 30 km/t sammenlignet med, hvis du havde en normal krankboks.

Dette kommer dig især til gode, hvis du skal køre i bjergene (der som bekendt kræver nogle watt for, at du kommer op). Derfor anbefaler vi især at opgradere til en CeramicSpeed krankboks, hvis du skal køre løb i bjergene.

CeramicSpeed krankboks kan købes hos BC Bikeshop

I takt med, at CeramicSpeed bliver et mere og mere udbredt brand blandt cykelryttere og cykelmotionister, så stiger antallet af forhandlere selvfølgelig også. Derfor kan det godt være lidt svært at beslutte sig for, hvor du skal købe en CeramicSpeed krankboks.

Hvis vi her fra Cykelskolen.dk skal komme med en anbefaling, så må det blive BC Bikeshop, der er Børkop Cyklers webshop. Stort udvalg af CeramicSpeed til ganske fornuftige priser. 

Se priser og tilbud på CeramicSpeed produkterne her

Hvordan monterer du en CeramicSpeed krankboks?

Hvis ikke du er cykelmekaniker eller har erfaring med at skrue i cykler, så anbefaler vi, at du får en cykelmekaniker til at montere krankboksen for dig. Så er du nemlig sikker på, at det er gjort rigtigt fra start af. Har du derimod erfaring med at skrue i cykler, så har du her en video, der viser, hvordan du monterer krankboksen fra CeramicSpeed.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send