Cykelhjelm guide: Vi anbefaler

En gang var det kun få ting der kunne købes over internettet. I dag kan man købe alt, og der er altid mange forskellige webshops der sælger de samme produkter.

Det er en fordel for dig som forbruger, for så har du mange muligheder – men det gør det også sværere at vælge, og at finde frem til hvor du skal købe eksempelvis din nye cykelhjelm.

NyCykelhjelm.dk er en guide til dig der skal ud og købe ny cykelhjelm på internettet. Hjemmesiden har samlet alle de bedste cykelhjelm-mærker, og delt dem op så det er overskueligt at finde frem til lige præcis den cykelhjelm som du leder efter.

Er du fx fan af Nutcase (som mange andre danskere i disse tider), eller er du ligeglad med mærket? Leder du specifikt efter en cykelhjelm til dine børn? Uanset hvad dine ønsker er, så har NyCykelhjelm.dk lavet en side specifikt til dine ønsker, så du kan se hele det udvalg af cykelhjelme der er mest relevant for dig.

Udover at kategorisere cykelhjelmene så det er nemmere for dig at sortere i det store udvalg, så samler hjemmesiden også cykelhjelme fra alverdens forskellige cykelhjelm-forhandlere i Danmark, så du ikke kun får præsenteret de hjelme der er tilgængelige i én webshop, men derimod får du præsenteret udvalget af hjelme fra en lang række af webshops samlet på ét sted.

Jamen hvilken cykelhjelm anbefaler I?

Hvilken hjelm du skal købe afhænger af hvilke præferencer du har, og hvad du bruger din cykel til. Er du eksempelvis hverdagscyklisten der bare cykler til og fra arbejde, så vil du måske gerne have en moderne cykelhjelm som passer til din påklædning. Men er du derimod sportscyklisten som kører på mountainbike i skoven, så er det nok en anden hjelm du vil have.

Skal du bruge hjelmen til hverdagsbrug, så anbefaler vi enten Nutcase eller UrbanWinner. Dette er æggeformede/skaterhjelme som er meget moderigtige. De kommer i et væld af forskellige mønstre og farver, så der er helt sikkert en du kan lide.

Er du derimod ikke fan af disse hjelme, så bør du nok i højere grad kigge efter de mere klassiske cykelhjelme. Det der taler for at vælge en af disse er, at mange siger at de sidder bedre på hovedet, og at du får mere luft til hovedbunden. Dette er specielt en fordel hvis du enten cykler lange ture, eller får højt op og derfor har brug for at kunne lade hovedbunden ånde ordentligt.

Hvilken cykelhjelm der passer til lige præcis dig er altså svært at sige, men med guiden på NyCykelhjelm.dk er du hjulpet godt på vej.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send