Cykelting du bør købe på tilbud

effektiv cykeltræning

At cykle er både sundt og sjovt. Du får holdt din kondition ved lige, du får frisk luft, og du får en dejlig, forfriskende naturoplevelse. Alle kan cykle, og det er i princippet ganske gratis, når først du har en cykel. Du kan dog forbedre oplevelsen med lidt ekstra udstyr. Det kan være dyrt, men ved at købe på tilbud kan du spare rigtig mange penge.

Pulsur

Et pulsur er noget af det lidt sjovere at bruge penge på. De fås i et væld af variationer fra de helt simple, der netop måler pulsen, til de mere avancerede der virkelig kan bruges til at sætte mål og forbedre træningen. Nogle af de rigtig gode pulsure er fra Garmin og Apple.

Vindjakke

Over halvdelen af året kan du godt forvente en kold vind, når du cykler. Det er derfor en rigtig god idé at investere i en god vindjakke, der dels kan holde den kolde vind ude, og dels ikke er for tung af cykle med. Overvej, om den også skal være vandtæt, eller om der skal være mulighed for at isætte for til de rigtig kolde dage.

Cykelhandsker

Fingrene er noget af det mest udsatte, når du cykler. Derfor foretrækker mange at køre med handsker, der både beskytter mod vind og insekter. Derudover giver handskerne et bedre greb på styret. Det kan være en god idé både at købe et par sommerhandsker og et par vinterhandsker, da temperaturforskellene er væsentlige.

Køb cykelting til Black Friday

Vil du gerne have nyt cykeludstyr uden at blive ruineret, kan det anbefales at besøge diverse cykelshops på Black Friday, hvor der typisk er rigtig mange penge at spare. Både på ovenstående tre cykel must haves, men også på øvrigt udstyr til cyklen.

Få et overblik over de bedste Black Friday tilbud her: Black fredagstilbudDer er ingen kommentarer - endnu.

Send