Garmin Edge 820

garmin-edge-820

Med et Garmin Edge 820 får du en cykelcomputer i verdensklasse. Her har Garmin kombineret det bedste fra Garmin Edge 520 og Garmin Edge 1030 og samlet det i en nyere og bedre version.

Med en Edge 820 får du en lille og kompakt cykelcomputer med en stor 2.3” skærm, som selvfølgelig er i farve og trykfølsom. Til trods for den lille størrelse, får du stadig Turn-By-Turn navigation, hvilket for professionelle og semiprofessionelle ryttere typisk er et krav.

Der medfølger monteringsbeslag, USB-kabel og out-front montering.

Skærmen

Garmin Edge 820 er udstyret med en trykfølsom farveskærm, der fremstår meget skarp i alt slags lys og vejr; også stærkt sollys. Skærmen er på 2.3”, hvilket er en rigtig fin størrelse, og den har en opløsning på 200×265 pixels. Den trykfølsomme skærm kan både benyttes i regnvejr og med handsker.

Europakort

I Garmin Edge 820 er der indbygget et fuldt Europakort, hvilket egner sig særdeles godt til cykling. Kortet opdateres helt automatisk af Garmin, når det er tilsluttet WiFi, og det koster ikke noget. Det eneste minus er, at kortet på Edge 820 ikke er topografisk, og at der ikke er mulighed for at tilkøbe dette, da der ikke er MicroSD port i enheden. Til gengæld er der indtegnet mindre stier, grusveje og skovveje på kortet.

Tracking

Noget nyt for Garmin er Gruppe Tracking, som er en meget smart feature for cykelryttere. Den tracker nemlig de andre ryttere i gruppen, så du er opmærksom på, hvor de befinder sig. Det kræver dog, at de øvrige ryttere har en enhed med Garmin Live Tracking.

Crash Detection

Denne funktion er genial til dig, der cykler alene. Især hvis du cykler i ujævnt eller decideret farligt terræn. Via din smartphones bluetooth udsender Crash Detection en advarsel til en valgfri kontakt med dine koordinater. Er du styrtet og ligger i en grøft, opfanges det af det indbyggede accelerometer, og der tilkaldes altså automatisk hjælp.

Garmin Edge 820 Bundle

Der er også mulighed for at vælge en Garmin Edge 820 Bundle. Forskellen er her ekstraudstyret, da der medfølger Garmin HRM3 Softstrap pulsmåler og en magnetløs kadence- og speedsensor. Købes dette særskilt, løber prisen op i 900 kr., og det kan derfor godt betale sig at købe Bundle versionen.

OBS: Vær opmærksom på, at pulsmåler, samt kadence- og speedsensor fra et andet Garmin produkt også kan bruges ved Edge 820.

Cykelskolen.dk anbefaler: Garmin Edge 820 er en god gaveide til cykelrytteren

Find flere gaveideer til cykelrytteren her.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send