Hvilken cykelcomputer skal jeg vælge?

virtual-partner-edge-800

Et spørgsmål mange stiller sig selv, når de begynder at stifte bekendtskab med cykelsporten. For hvilken cykelcomputer er den bedste til lige præcis mine behov? Noget som kan være svært at svare på, hvis du i forvejen ikke kender så meget til de forskellige muligheder.

I denne artikel forsøger vi at give dig svaret på, hvilken cykelcomputer du skal vælge. Derfor skal du endelig læse med, hvis du gerne vil have hjælp til at finde den bedste cykelcomputer til dig.

Svar: Vælg cykelcomputer ud fra dine behov og ønsker

Det bedste du kan gøre er at vælge en cykelcomputer ud fra dine behov og ønsker. På den måde sikrer du, at du vælger en computer som du rent faktisk har behov for – i stedet for at vælge en som din nabo synes er god (hvem siger du og din nabo har behov for det samme?).

Herunder har vi opstillet en række behov og ønsker som du kan lade dig inspirere af, når du gerne vil vide, hvilken cykelcomputer du skal vælge.

Kan du nøjes med fart og kilometertæller?

Hvis du allerede nu ved, at du ikke er interesseret i andet end fart og kilometertæller, så er valget nemt: Så skal du blot gå efter de billigste cykelcomputere på markedet. På den måde er du fint dækket ind og du slipper for at hive den helt store tegnebog frem.

Har du brug for GPS?

Vil du gerne have, at den kan lidt mere? For eksempel hjælpe dig med at navigere, hvis du kører i ukendte områder? I så fald skal du betale lidt mere for din cykelcomputer. Nogle af de bedste cykelcomputere med GPS, det er de modeller du finder fra Garmin. For eksempel en Garmin Edge 820 som du kan læse mere om længere nede på siden.

Til den mere seriøse: Vælg en cykelcomputer med VO2 max beregning, Stress Score etc.

Vil du gerne have en cykelcomputer, der kan alt? I så fald skal du gå efter de dyreste på markedet. Det er bl.a. de dyre modeller fra Garmin, Suunto, Wahoo osv. Især de nye modeller fra Garmin er propfyldt med funktioner. Alt fra VO2 beregning til Strava live segmenter. I videoen herunder kan du få en fornemmelse af, hvor meget du kan med de nye cykelcomputere fra Garmin.

Et fornuftigt valg: Garmin Edge 820

Et fornuftigt all round valg er Garmin Edge 820. Her får du stor værdi for pengene og en cykelcomputer, der er meget velanset i cykelmiljøet. Den kan lidt af det hele og er super nem at bruge. Hvis vi her på Cykelskolen.dk skal fremhæve én bestemt cykelcomputer af alle, så må det blive denne.

Køb bundle-udgaven og få mest for pengene

Hvis du kan se, at Garmin Edge 820 passer godt på dine behov og ønsker, så anbefaler vi, at du køber bundle udgaven. På den måde får du endnu mere for pengene. Derudover sikrer bundle udgaven, at du får det maksimale ud af din cykelcomputer.

Garmin Edge 820 bundle kan købes her: https://www.pulsure.dk/garmin-edge-820-bundleDer er ingen kommentarer - endnu.

Send