Kom i form på din nye el cykel

el cykel dame

Annonce: En el-cykel kan for mange være den helt perfekte løsning, når ens form skal gøres bedre, eller der skal strammes lidt op i muskulaturen.

Når sommeren nærmer sig, så vil de fleste af os gerne ud og nyde varmen og den friske luft. Temperaturene stiger og overtøjet pakkes væk.
Og det er så lige her, at det går op for mange mennesker, at der måske er kommet et kilo eller to for meget på henover vinteren.

Det er aldrig for sent at arbejde på formen og hvilken bedre mulighed har du end nu, når solen skinner, luften er skøn og smilene er store.

For på en el cykel kan du opnå flere fordele.
Du er ude samtidig med, at du motionerer på en behagelig måde, hvor du kan komme langt omkring.
På el-cyklen kan du selv regulere, hvor meget du vil presse kroppen, hver gang du benytter den.

Du træner og nyder den danske natur på én og samme tid. Det er da helt perfekt.

Læs med videre i de næste afsnit, så vi sammen kommer godt i gang med motion og el-cykler.

Træn din krop rigtigt

Rigtig mange mennesker har startet en træning op, men også faldet fra igen alt for hurtigt.

Vi har alle sammen en idé om, hvordan vi hurtigt kan transformere vores krop om, til noget som den ikke er nu. Det kan vi også, men ting tager tid, hvis det skal gøres fornuftigt.

Er din krop ikke så vant til belastninger, så hjælper det altså ikke, at presse den til det yderste med det samme.
Kroppen skal være klar, og derfor er det vigtigt, at du langsomt bygger muskler og lede op, således de kan klare de belastninger du udsætter dem for.

Lige på og hårdt er for de fleste, den dårligste måde at starte op på!

Starter du for hårdt, så vil ofte løbe ind i skader, som trækker humøret ned. Du vil derefter få sværere ved at starte op igen. Da du altid rammer nye skader. Motivationen forsvinder langsomt og tilsidst er du tilbage i sofaen.

El-cyklen hjælper dig til at opnå dine mål. For når du kan mærke kroppen er tom for energi og du stadig er et stykke fra hjemmet (eller målet), så kan du nemt aflaste kroppen og bare dreje på håndtaget.

Kondi og el cykler passer perfekt sammen

Der er flere fordele med en dame el cykel, når du nu vil have din kondition forbedret.
Motoren på el-cyklen kan udnyttes ud give dig en fordel kontra den almindelige cykel.

Alt afhængig af ens nuværende form eller hvor stor belastning ens muskler og lede kan klare, så kan motorens kraft hjælpe dig over de bakker og udfordringer, der dukker op på ruten. Er du tømt for energi, så kan du også få hjælp til at komme det sidste stykke.

Hvad de færreste har tænkt over er, at en el-cykel faktisk er et glimrende redskab, når du vil træne optimalt med intervaltræning.
Frem for at tæske igennem på en almindelig cykel, når pulsen skal op i det ene interval, og så holde stille i næste interval, så kan du på el-cyklen på almindeligvis få pulsen op i det ene interval, men frem for at stoppe op i næste interval, så kan du tænde hjælpemotoren og slappe af i næste interval, men alligevel komme frem ad.

Intervaltræning er en fantastisk måde til at forbedre din kondition og udholdenhed.

Kroppen har brug for hvile

Selvom det er en succesoplevelse, at gennemfører træninger og opnå diverse mål. Så er det stadig vigtigt, at du ikke kommer til at overtræne. Det lyder for nogle helt forkert, at der kan trænes for meget.
Men ikke desto mindre er det korrekt. Det er vigtigt at lytte til kroppen og give den hvile imellem træningerne.

Du kan også undgå mange dumme skader ved at varme op og også varme ned igen efter endt træning.
Start roligt ud, så kroppen kan forberede sig til de udfordringer der er på vej. Du starter heller ikke en kold bil for at trykke speederen i bund med det samme.

Der findes el-cykler til alle typer cyklister

For hver dag der går, kommer der flere og flere el-cykler på vejene og cykelstierne landet over. Det er der rigtig mange gode grunde til, for de kan gøre hverdagen og kondien bedre for de fleste af os.
El-cykler laves så de passer til alle aldersgrupper i vores samfund.

Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, så findes der el-cykler på markedet, der passer perfekt til dig.
Vil du vide mere om el-cykler og dagens gode tilbud på din næste el-cykel, så vil vi anbefale dig, at besøge siden ElCykeldame.dk. Det er siden der samler og har masser af nyttig viden omkring priser, sikkerhed, vedligeholdelse og alt muligt andet der kun omhandler el-cykler for kvinder.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send