Sådan holder du formen på ferien

ferie sommer og sol

Hvis du har brugt det meste af vinteren og foråret på at bygge en kanon form op, så er det en skam, hvis den skal gå tabt i løbet af en ferie. Det er desværre meget vanskeligere at bygge en form op end det er at tabe den.

I denne artikel giver vi dig en række gode tips og tricks til, hvordan du holder din form ved lige på ferien. De forskellige tips og tricks kan bruges af alle og er lige til at gå til.

Sightseeing imens du løber

Du kan med fordel tage dine løbesko med på ferie. Sightseeing imens du løber er en rigtig smart og effektiv måde at få lidt motion på. Du behøver ikke at løbe stærkt. Et stille og roligt luntende tempo er længe fint.

Udover at du får en masse god motion ved at løbe, så får du også set en helt masse seværdigheder det sted du besøger.

Svømning i pool eller hav

Hvis du bor i nærheden af en swimmingpool eller havet, så er det nærliggende at tage et par svømmeture på din ferie. Svømning er en super god måde at holde formen ved lige på.

Brug 30 minutter om dagen på at svømme lidt frem og tilbage. Dette vil holde din form nogenlunde ved lige i løbet af sommerferien.

Lej cykler og få nogle kilometer i benene

Hvis du ikke helt kan slippe cyklen under din ferie, så kan du altid vælge at leje en cykel og få nogle kilometer i benene. Hvis du for eksempel skal på Mallorca, så er super gode muligheder for at komme ud at cykle på en rigtig god racercykel. Der findes nemlig en masse udlejningsselskaber på den spanske ø.

Derudover har Mallorca også noget helt fantastisk cykelterræn med gode bjerge, der for alvor kan få din puls til at stige.

Styrketræning

For at styrke din muskulatur kan du lave nogle styrkeøvelser inden du går i seng eller står op om morgenen. Nogle af de bedste øvelser du kan lave til benene er lunges og squat. Til ryggen og maven kan du lave henholdsvis rygbøjninger og mavebøjninger.

Har du andre gode ideer til hvordan du holder formen ved lige i ferien?

Hvis du selv har nogle gode ideer til, hvordan du holder formen ved lige på din sommerferie, så hører vi meget gerne fra dig. Giv dit bud på noget god træning i kommentarfeltet nederst på siden.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send