Test af energidrik PurePower Carbo Race Elektrolyt

purepower4

Her på Cykelskolen.dk har vi fået tilsendt 1,5 kg PurePower energidrik af Cykelpartner.dk (tak for det) med henblik på at teste og anmelde det til andre cykelmotionister, der er interesserede i ekstra energi på deres lange og hårde cykelture.

Umiddelbar reaktion

Vores umiddelbare reaktion på PurePower energidrik er, at det bærer præg af en god smag samtidig med, at du får lidt ekstra i benene ”at give af”, når du træner hårdt. Hvis du savner lidt flere informationer om produktet, anbefaler vi, at du læser hele artiklen/anmeldelsen, så du får en god fornemmelse af om PurePower er noget for dig.

test af carbo race elektrolyt

Ét scoop er nok til én dunk/500 ml. Hvis du vil have en stærkere energidrik kan du med fordel tage to scoop.

Lidt om energidrikken fra PurePower

Inden vi går i detaljer med selve testen og anmeldelse af PurePower kommer der først lige baggrundsinformation om energimærket.

PurePower Carbo Race Elektrolyt er især henvendt til dig, der træner hårdt og i varme omgivelser. Energidrikken er primært henvendt til dig, der dyrker MTB, landevejscykling, løb, tri, roning og andre høj-intensitet motionsformer.

PurePower drikken indeholder kulhydrater og elektrolytter, hvilket er to meget vigtige næringsstoffer, når du dyrker hård sport. En af de store fordele ved PurePower-mærket er, at de er i løbende dialog med top-idrætsfolk om deres produkter. Det vil sige, at de er rigtig gode til at teste, hvad der er godt og skidt i deres energiprodukter, så de hele tiden kan forbedre sig og dermed gør livet bedre for dig som motionist/idrætsudøver.

pure power drikkedunk

PurePower energidrik er nem at opløse i vand.

Test og anmeldelse af Pure Power Carbo Race Elektrolyt

Smager det godt?

Her på Cykelskolen.dk er vi ikke just begejstret for lugten af produktet, og vi var ærligt talt bange for at smage på drikken. Dog kom vi hurtigt på andre tanker efter at have smagt på energidrikken.

Den har en fantastisk god smag af appelsin som virker forfriskende. Der er ingen tvivl om, at denne smag egner sig rigtig godt på en varm sommerdag, hvor sveden hagler af dig. Smagen er altså anbefalelsesværdig. 

Er det nemt at opløse i vand?

PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er faktisk overraskende nem at opløse i vand. Tit og ofte vil energidrikke klumpe sig lidt sammen i dunken, men det var bestemt ikke tilfældet her. Efter at have tilsat vand i dunken og rystet i ca. 10 sekunder havde du faktisk en super lækker energidrik helt uden klumper! 

Virker det?

Nu kommer vi til det spørgsmål som du nok har ventet længst tid på: Virker energiproduktet?

Vores umiddelbare svar er ja. Vi testede det både før en løbetur og under en cykeltur. Og begge gange følte vi, at vi fik noget ekstra at give af. Det kan lidt sammenlignes med den følelse du får lige efter at have drukket en god kop espresso. Du føler dig mere frisk og vågen i hovedet.

Vi er slet ikke i tvivl om, at effekten med garanti er større om sommeren, hvor varmen spiller en endnu større rolle end her i oktober. Derfor ser vi meget frem til lidt varmere himmelstrøg, hvor PurePower for alvor kan komme til sin ret under hård intervaltræning og lange/udmattende ture på jernhesten.

Kan vi anbefale det til andre?

Selvom mærket er forholdsvis ukendt blandt det almindelige cykelfolk og ikke særlig udbredt blandt forhandlerne, kan vi stadig anbefale dette produkt, hvis du er på jagt efter prisvenligt og effektivt energiprodukt til din cykeltræning.

Efter at have testet dette produkt har vi især hæftet os ved den gode smag og ikke mindst den friskhed som energidrikken tilfører din krop, når du dyrker din sport. Dette produkt er uden tvivl pengene værd!

purepower1

Cykelskolen.dk kan anbefale PurePower Carbo Race Elektrolyt til dig, der er på jagt efter en god og billig energidrik!

Pris og forhandler

Hvad koster PurePower Carbo Race Elektrolyt og hvor kan det købes?

For 1.5 kg energidrik skal du af med 139 kr., hvilket anses som værende billigt i forhold til de mere kendte og udbredte mærker. PurePower er altså et godt køb, hvis du gerne vil have noget solidt og velsmagende energidrik uden, at det behøver at være noget fancy mærke som står bag.

PurePower forhandles bl.a. af:Der er ingen kommentarer - endnu.

Send