3 gode bøger om cykling du bør læse

cykling-con-amore-rolf

Hvis du en dag sner inde og ikke kan komme ud på cyklen, så er det oplagt at finde nogle gode cykelbøger frem og læse lidt i dem. I denne lille artikel har vi fundet tre gode bøger om cykling, der er værd at læse, hvis du gerne vil blive klogere på cykelsporten og dens facetter.

Bog nr. 1: Cykling con amore af Rolf Sørensen

Rolf Sørensen Cykling con amore

Hvis du gerne vil vide alt om landevejscykling fra en tidligere professionel cykelrytter, så er denne bog lige noget for dig. Cykling con amore er skrevet af Rolf Sørensen og er en hyldest til cykelsporten.

Bogen indeholder alt, hvad der er værd at vide om landevejscykling. Du får en fantastisk fornemmelse af, hvordan det var at leve som professionel cykelrytter tilbage i 80’erne og 90’erne. Derudover lærer du også en masse basalt om landevejscykling som du med fordel kan bruge i din egen træning.

Læs også: Læs vores anmeldelse af Cykling con amore her

Bog nr. 2: Landevejscykling af Per Henrik Brask

landevejscykling-per

Hvis du er på udkig efter en bog, der udelukkende beskæftiger sig med landevejscykling som træningsform, så er denne bog af Per Henrik Brask lige noget for dig. Bogen introducerer dig ganske fint for landevejscykling som motionsform herunder træning, udstyr, gear, påklædning og meget mere.

Bogen er især god at købe, hvis du lige er startet med at cykle. Den henvender sig nemlig især til nybegynderen, der endnu ikke har så meget forstand på de mere tekniske facetter af landevejscykling.

Bog nr. 3: TRI af Torbjørn Sindballe

TRI torbjørn sindballe

Denne bog er ikke direkte henvendt til cykelrytteren, men derimod til triatleten. Dog fortjener den alligevel at komme med i denne artikel, da den indeholder en masse guldkorn du kan bruge i din cykeltræning-

TRI af Torbjørn Sindballe handler hovedsagligt om, hvordan du får opbygget dig en så god form, at du kan deltage i halve og hele Ironmans. Måden Torbjørn bygger formen op på kan sagtens bruges i din cykeltræning.

Derfor bør du købe denne bog, hvis du drømmer om at komme i rigtig god cykelform. Bogen indeholder også et par guldkorn om udstyr, hvilket du også med fordel kan drage nytte af.Der er ingen kommentarer - endnu.

Send